1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 Η Έβερτον προσέλαβε νέο διευθυντής ποδοσφαίρου στην θέση του Marcel Brands. O Kevin Thelwell είναι ο διάδοχος του Ολλανδού

Ο 48χρονος Kevin Thelwell, θα αναφέρεται απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενεργώντας ως επικεφαλής για τις προσλήψεις και όλα τα τμήματα της ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης Ομάδας, των ακαδημιών, της προπονητικής, της αθλητικής επιστήμης, των ιατρικών υπηρεσιών και της ανάλυσης.

 Είναι αυτή την στιγμή, επικεφαλής Αθλητισμού στους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης , από τον Φεβρουάριο του 2020, ο Thelwell ήταν αθλητικός διευθυντής στην Γούλβς μεταξύ 2016 και 2020, και προηγουμένως ήταν επικεφαλής ανάπτυξης και προσλήψεων στην ίδια ομάδα μεταξύ 2013 και 2016.

  Με λαμπερή φήμη για την ανάπτυξη νέων ταλέντων, ο Thelwell οδήγησε τους New York Red Bulls στα Playoffs του MLS Cup το 2020 με το νεότερο ρόστερ στην MLS. Ως αθλητικός διευθυντής της Γουλβς, ο Thelwell δημιούργησε την ομάδα  που από τη Λιγκ 1 το 2013/14 έφτασε ως το Europa League το 2019/20. Εντοπίζοντας και φέρνοντας παίκτες όπως οι Diogo Jota, Ruben Neves, Adama. Traore, Leander Dendoncker και Conor Coady.

 Στις πρώτες του δηλώσεις ο Thelwell είπε: Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην Έβερτον και που έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω στο φιλόδοξο ταξίδι του συλλόγου. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Frank και τους παίκτες και να βοηθήσω τον ιδιοκτήτη και το διοικητικό συμβούλιο να επιτύχουν τους μακροπρόθεσμους ποδοσφαιρικούς τους στόχους.Ο Ιδιοκτήτης, ο Πρόεδρος και η Διευθύνων Σύμβουλος παρουσίασαν σοβαρούς λόγους για να ενταχθώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους και να προχωρήσω την Έβερτον μπροστά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω 

 Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου μακάρι να αποδειχθεί πιο ικανός από τους προκατόχους του.

αφησε ενα σχολιο