1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ DANJUMA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ DANJUMA

 Η Έβερτον ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τον δανεισμό του Arnaut Danjuma από την Βιγιαρεάλ.

 Ο Arnaut Danjuma έγινε έτσι το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Έβερτον, καθώς θα αγωνιστεί στην Έβερτον ως δανεικός για μια σεζόν από τη Βιγιαρεάλ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός προσθέτει επιθετική ευελιξία και εμπειρία κορυφαίου επιπέδου στην ομάδα του Sean Dyche.

 Ο Ολλανδός διεθνής,  θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10 στην Έβερτον. Είναι ένας παίκτης μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις μεσοεπιθετικά, συμπεριλαμβανομένης και  του κεντρικού επιθετικού όπου συχνά ξεκινούσε για τη Βιγιαρεάλ. Ήταν πρώτος σκόρερ για την ισπανική ομάδα στην πορεία της στους ημιτελικούς του Champions League το 2021/22, ο Danjuma έχει επίσης εμπειρία και  στην Premier League μετά από περιόδους στην Μπόρνμουθ αλλά και στην Τότεναμ. Οι κακές σχέσεις με τον προπονητή της Βιγιαρεαλ Qique Setien οδηγούν σε εκ νέου δανεισμό του παίκτη.

 Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις είπε πολλά όπως και τον λόγο που τον περασμένο χειμώνα προτίμησε την Τότεναμ από την ομάδα μας. Αναλυτικά ο Ολλανδός δήλωσε:  «Είναι καταπληκτικό που έρχομαι στην Έβερτον και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε στο evertontv. «Έχει περάσει πολύς καιρός για να ενταχθώ σε έναν τόσο τεράστιο σύλλογο όπως η Έβερτον και με κάνει περήφανο. Είχα ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αλλά υπήρξε μια έλξη προς την Έβερτον λόγω των φιλάθλων, του προπονητή και της ιστορίας του συλλόγου και είναι η δεύτερη και τυχερή φορά για μένα.»

Ο Danjuma απέδωσε στην αβεβαιότητα που υπήρχε στην Έβερτον τον Ιανουάριο την απόφαση του να μην ενταχθεί στους μπλε και να προτιμήσει την Τότεναμ αναλυτικά είπε: “Ξέρω ότι δεν μετακόμισα στον σύλλογο τον Ιανουάριο, αυτό ήταν επειδή υπήρχε κάποια αβεβαιότητα σχετικά με την κατάσταση του προπονητή εκείνη την εποχή, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα πιο όμορφο για μένα να γίνω μέλος τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι στον σύλλογο και ανυπομονώ να παίξω και μπροστά στους φιλάθλους. Ελπίζω να φέρω πολλά γκολ και πολλές ασίστ. Ο προπονητής έχει σαφώς βελτιώσει την ομάδα και υπάρχει μια διαδικασία μπροστά με τον επικεφαλής, στην οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος. Είμαι πολύ πρόθυμος να παίξω και πολύ αποφασισμένος να συνεισφέρω σε ολόκληρο τον σύλλογο. Δεν υπάρχει φλέβα στο σώμα μου που να αμφισβητεί την ποιότητά μου και είμαι πολύ αποφασισμένος να το δείξω τώρα για τους Εβερτονιανς».

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε να τα πάει καλά και να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα μας. Ακολουθεί η πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας μας στο Everton TV

 

αφησε ενα σχολιο