1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ

ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΡΑΝΜΙΡ

 Χωρίς να εντυπωσιάσει η αντρική ομάδα της Έβερτον κέρδισε με 0-1 την Γουίγκαν στο DW Stadium, με γκολ της μοναδικής ως τώρα καλοκαιρινής προσθήκης της ομάδας του Ashley Young. Την ίδια στιγμή οι νεαροί μπλε πήραν την ισοπαλία με την Τρανμιρ Ρόβερς στο τέλος.

 Χωρίς τον Sean Dyche στον πάγκο που επέλεξε να παρακολουθήσει τους μικρούς στο Πρέντον Παρκ της Τρανμίρ Ρόβερς. Ο βοηθός του Ian Woan επέλεξε μια 11αδα που αυτή την φορά αποτελούνταν αποκλειστικά από παίκτες της πρώτης ομάδας και στο πάγκο καθόταν αρκετοί νεαροί που που όμως δεν επέλεξε να τους δώσει χρόνο συμμετοχής πέρα από την αναγκαία προσθήκη του Metcalfe στην θέση του Young. Η Έβερτον που ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο και πέτυχε το γκολ της νίκης με σουτ του Young στο 63′

Η Έβερτον αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Pickford, Patterson,Tarkowski, Keane, Godfrey, Iwobi, Gueye, Doucoure, Young (72′ Metcalfe), McNeal, Maupay

  Αντίθετα οι κυρίως μικροί μπλε ενισχυμένοι με τους Joao Virginia και  Mason Holgate κατάφεραν στο τέλος να πάρουν την ισοπαλία από την Τρανμιρ. Η Τρανμίρ προηγήθηκε με κεφαλιά του Connor Jennings και η Έβερτον ισοφάρισε στο 83′ με πέναλτι του Stan Mills.

 Η Έβερτον αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Joao Virginia (Crellin, 61), Liam Higgins (Heath, 72), Mackenzie Hunt, Mason Holgate, Ryan Astley, Lewis Warrington, Katia Kouyate (Sherif, 68), Tyler Onyango, Francis Okoronkwo, Stanley Mills, Lewis Dobbin.

Δείτε τα στιγμιότυπα και των δύο αγώνων στα παρακάτω βίντεο

αφησε ενα σχολιο