1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η 2Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η 2Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η 2η εμφάνιση της Έβερτον γνωστή και ως εκτός έδρας παρουσιάστηκε χθες στο κοινό.

 Η κοραλί φανέλα με τις μπλε ρίγες ανάμικτες με το κοραλί χρωμα είναι μια αναφορά στην εκτός έδρας εμφάνιση που φορούσε η Έβερτον από το 1992 ως το 1994 τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της Πρέμιερ λιγκ.Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αγοράσουν ανδρικά, γυναικεία και παιδικές φανέλες στο evertondirect.com από χθες, Παρασκευή 21 Ιουλίου,Όμως στις μπουτικ της ομάδας θα είναι διαθέσιμηαπό την επόμενη Παρασκευή 28 Ιουλίου.

 Τα σετ βρεφών και βρεφών μπορούν να προ παραγγελθούν διαδικτυακά τώρα και θα είναι επίσης διαθέσιμα από τις 28 Ιουλίου. Για να αποκαλύψουν την δεύτερη εμφάνιση Η Έβερτον και οι συνεργάτες της Hummel and Fanatics έδωσαν μια πλατφόρμα σε Evertonian πράξεις από την ακμάζουσα μουσική σκηνή του Merseyside, με ντόπιους καλλιτέχνες να πρωταγωνιστούν και να παρέχουν το soundtrack για ένα βίντεο έναρξης που αποτελεί επίσης φόρο τιμής στην κουλτούρα και τη μόδα του Λίβερπουλ της δεκαετίας του ’90.

 Η πρώτη ομάδα θα φορέσει την φανέλα για πρώτη φορά σήμερα στο φιλικό με την Γουιγκαν στις 4 το απόγευμα. Ακολουθεί το βίντεο της παρουσίασης της νέας φανέλας.

αφησε ενα σχολιο