1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΟΝΤΑ ΣΕ 2 ΝΕΕΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΕ 2 ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

 Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τους φίλους των μπλε καθώς όπως όλα δείχνουν, στα μεταγραφικά νέα της Έβερτον, σύντομα θα υπάρχουν νέες προσθήκες στην ομάδα.

  Ο Arnaout Danjuma ο παίκτης που έφτασε μια ανάσα από την Έβερτον τον Ιανουάριο, πριν προτιμήσει τελικά την Τότεναμ. Αρκετά δημοσιεύματα έγραφαν ότι στην Έβερτον δεν κράτησαν κακία στον Danjuma και το γράψαμε και εμείς πριν λίγες μέρες. Λίγους μήνες μετά όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός εξτρέμ της Βιγιαρεάλ βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην Έβερτον. Η Βιγιαρεάλ έχει αποδεχθεί την προσφορά δανεισμού της Έβερτον ύψους 3,5 εκατομμυρίων λιρών για τον 26χρονο Ολλανδό. Ο ίδιος ο παίκτης  αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε η Έβερτον, με τα ζαχαρωτά να πλησιάζουν στη δεύτερη υπογραφή τους για αυτό το καλοκαίρι. Ο έγκριτος δημοσιογράφος Alan Myers του Sky sports, σε χθεσινό tweet του αναφέρει πως τα ιατρικά τεστ για τον Ολλανδό έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο. Νωρίτερα χθες και ο expert των μεταραφών Fabrizio Romano έγραψε πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην Έβερτον.

  Εκτός από τον Ολλανδό εξτρέμ ακόμα ένας παίκτης γράφεται πως είναι κοντά στην Έβερτον. Πρόκειται για τον διεθνή νεαρό Ιταλό εξτρέμ Wilfried Gnonto. Η περίπτωση του 19χρονου έχει περάσει ήδη από χίλια κύματα, έδειχνε να χαλάει όταν η πρόταση της Έβερτον ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών απορρίφθηκε με κάπως εμφατικό τρόπο από την Λίντς. Για 2-3 μέρες τώρα διαβάζουμε συνέχεια αντιφατικά δημοσιεύματα που άλλα τον δείχνουν κοντά και αλλά μακριά από την μετακόμιση του στην Έβερτον . Τελικά μετά από πίεση του παίκτη όπως γράφεται σε ρεπορτάζ της Sport Italia, ο ατζέντης του Wilfried Gnonto, Claudio Vigorelli, βρίσκεται στο Λονδίνο για να οριστικοποιήσει τη μετάβαση από την Λίντς στην Έβερτον. Το Sport Italia, είναι το δημοσιογραφικό μέσο που υποστηρίζει εδώ και αρκετές μέρες με περισσότερη θέρμη από κάθε άλλο μέσο ότι η μεταγραφή θα γίνει. Τελευταία ενημέρωση του Sport Italia λέει ότι «αναμένεται οριστικός λευκός καπνός τις επόμενες ώρες». Μένει να δούμε αν όντως δικαιωθούν οι Ιταλοί για την επιμονή τους σε αυτή την πληροφορία.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο