1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αν αγαπάς κάποιον….. Aston

Αν αγαπάς κάποιον….. Aston Villa

Ηρθε μια κάκιστη εμφάνιση και αρχίσανε τα όργανα. Πάλι καλά που ο Dyche ανέφερε ότι θα άλλαζε όλη την ομάδα στο ημίχρονο γιατί σε κάποια φάση  πίστευα ότι ο κάκιστος Κιν για ακόμη ένα παιχνίδι φταίει για όλα.

Κάποιοι λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δυστυχώς η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Στο δεύτερο παιχνίδι δηλαδή γιατί στο πρώτο τα ζαχαρωτά έπαιξαν ωραίο ποδοσφαιρο έκανε ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αστον Βίλα η ομάδα παίζει και να μην κατέβηκε. Άπειρα λάθη κακές πάσες. Δεν ξέρω αν το έβαζε στο 45 ο Ντανζουμα τι  θα άλλαζε, μάλλον τίποτα. Ξεκινήσαμε και έχουμε τραυματισμούς. Δηλαδή πάλι η ομάδα παίζει με παίκτες σε λάθος θέση γιατί ο ΜcNeil είναι τραυματίας και ο Harrison σας είχα γράψει στο πρώτο αρθρο για αυτόν τον παίκτη ήρθε με μικρό προβλήματα.

Θεωρώ με την ταπεινή μου γνώμη ότι είναι λίγο υπερβολικό να διαβάζω για ρόστερ Τσαμπιονσιπ και το τι θα γίνει με τον Πατερσον το παλτό, και αυτός ο Μοπέ δεν υπάρχει σαν παίκτης. Για μένα ο Πάτερσον είναι το πουλέν μου. Ξεκάθαρα. Τρέχει 90 λεπτά μπορεί και ανεβαίνει και σε βάθος χρόνου παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερο. Επίσης είναι δεδομένο ότι ο Μοπέ με το που γυρίσει ο Καλβερτ , ο Ντέλε Άλι και ο Κερμίτι μπει σε κανονικό πρόγραμμα δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ. Η γκρίνια φέρνει ας πούμε, καταγμα ζυγοματικό Καλβερτ και θλάση Ιβομπι. Ηρεμία κύριοι δεν θα αλλάξει κάτι από την μια στιγμή στην άλλη.

Κλείνοντας γιατί θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ μας την Πέμπτη, η αλλαγή του Dyche στο 97 έδειξε ακριβώς αυτό που ήθελα. Ρε φίλε Ντουκουρέ τελειώνει το παιχνίδι σε ένα λέπτο αλλά δεν θέλω να σε βλέπω άλλο. Όσοι προσέχουν γενικά την προπονητική και τέτοιου είδους κινήσεις θα καταλάβουν ότι όλοι βρίσκονται πλέον στο στόχαστρο. Ο κύριος Dyche αξίζει ηρεμία και πίστη. Δεν χαρίζεται σε κανέναν. Είναι νωρίς αλλά θα το πώ κυρίως για να φύγει η δίκαιη κατα τα άλλα γκρίνια του κόσμου που τις δυο προηγούμενες χρονιές δεν θα τις ξεχάσει εύκολα ότι η ομάδα πρέπει τα δυο επόμενα παιχνίδια σε διάστημα 4 ημερών να τα κερδίσει. Θα μπει σε μια ηρεμία ο κόσμος και θα φανεί η σωστή δουλειά του προπονητή μας.

Θα περάσουν  οι μέρες θα επιστρέψουν και οι πάικτες που λείπουν οπότε θα έχουμε την ομάδα που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Πίστη και ηρεμία παιδιά. Η Έβερτον φέτος θα είναι μέσα στην δεκάδα. Εύκολα κιόλας

Nil Satis Nisi Optimum

2 Responses

  1. Κωστας

    Φίλε είσαι σε άρνηση.ο Calvert lewin έχει να υπάρξει κανονικός ποδοσφαιριστής εδώ κ δύο χρόνια.ο άλλι είναι για κάνα big brother πλέον κ πέρα των προβλημάτων που έχει δεν πρόκειται να παίξει με προπονητή ΝΤΑΙΣ που απαιτεί τρέξιμο κ φυσική κατάσταση.ο τσερμιτι είναι 18 χρόνων κ έχει παίξει όλα κ όλα 19 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο στην Πορτογαλία ως αλλαγή κ φαίνεται ότι είναι ανέτοιμος για πρωτάθλημα σαν την Αγγλία. Ο Πάτερσον έχει απογοητεύσει μέχρις στιγμής όπως κ ο μικολενκο. Φέτος πάλι θα εξαρτηθεί αν θα σωθούμε η πέσουμε από τους αλλους από το πόσοι είναι χειρότεροι από εμάς. Θλίψη να υπάρχει κ φέτος προπονητής ο νταις δείχνει φοβισμένους ανθρώπους στη διοίκηση πάμε τσουκου τσουκου μέχρι να μπούμε στο νέο γήπεδο μην πέσουμε στην Τσάμπιονσιπ

  2. Δημητρης

    Καλησπέρα,
    Είμαι 52 χρονών και υποστηρίζω την ομάδα από τη δεκαετία του ’80, όταν παίρναμε πρωταθλήματα, κύπελα και φυσικά το κύπελο κυπελλούχων. Καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή όχι το χειρότερο ρόστερ το έχουμε τα τελευταία χρόνια, από την αποχώρηση του Αντσελότι και μετά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι η ομάδα έχει χάσει το κύρος της, μας αντιμετωπίζουν όλοι διαιτητές, ποδοσφαιριστές σαν μια “μικρή” ομάδα που στόχο έχει να γλυτώσει κάθε χρόνο τον υποβιβασμό και δύσκολα θα δεχθεί ένας καλός ποδοσφαιριστής να έρθει πλέον στην Εβερτον. Αυτό είναι κάτι που δεν διορθώνεται εύκολο δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα, λόγω των οικονομικών περιορισμών, για να προσελκύσουν μεγάλους ποδοσφαιριστές και σαφώς καλύτερους προπονητές, από τους πολλοί μέτριους που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Βέβαια δεν ευθύνονται οι προπονητές για την κατάντια μας.

αφησε ενα σχολιο