1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HARISSON

ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HARISSON

 Η Έβερτον σε μια μάλλον βεβιασμένη ανακοίνωση χωρίς φωτογραφία η συνέντευξη ανακοίνωσε τον δανεισμό του Jack Harrison από την Λίντς.

 Όπως γράφει στο επίσημο site της η ομάδα “Η Έβερτον ολοκλήρωσε την απόκτηση του επιθετικού Τζακ Χάρισον ως δανεικός για μια σεζόν από τη Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο 26χρονος πέρασε χθες τις ιατρικές του εξετάσεις στον σύλλογο πριν ολοκληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα σήμερα το πρωί. Τώρα θα συνεχίσει την αποκατάστασή του από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο ισχίο πριν είναι διαθέσιμος για την ομάδα του Sean Dyche.

  Όπως γράφαμε και σε άρθρο μας νωρίτερα η υπογραφή του 26χρονου Αγγλου εξτρέμ φημολογείται πως πήγε να μεταβληθεί σε θρίλερ, αλλά ευτυχώς είχε τελικά αίσιο τέλος. Ο Jack Harisson γίνεται έτσι το τέταρτο απόκτημα της Έβερτον για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που ήθελαν τον Jack Harisson δανεικό με οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.Όμως ο Alan Myers ρεπορτερ της ομάδας σε tweet αναφέρει ότι απο την στιγμή που υπάρχει ρήτρα υποβιβασμού μπορεί η Έβερτον να τον αποκτήσει αργότερα.

 

αφησε ενα σχολιο