1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ HARRISON

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ HARRISON

 Ο Jack Harrison είναι αυτό το καλοκαίρι μεταγραφικός στόχος της ομάδας το ενδιαφέρον έδειχνε να έχει ατονίσει τον τελευταίο καιρό. Μέχρι που ξαφνικά χθες διαβάσαμε πως πέρασε ιατρικά τεστ με την ομάδα μας. Ο δανεισμός με οψιόν αγοράς έδειχνε προ των πυλών μέχρι που ήρθε η Άστον Βίλα να μπλέξει προσωρινά την κατάσταση.

 Όπως αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο David_Ornstein, ο εξτρέμ της Λιντς περνούσε από ιατρικές εξετάσεις στο Μέρσεϊσαϊντ ενόψει μιας σεζόν δανεισμού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Άστον Βίλα προσπάθησε να αποκτήσει τον παίκτη. Ο Harisson ήταν φαινομενικά έτοιμος να μετακομίσει στα Μίντλαντς. Ένα προσωπικό τηλεφώνημα με τον Unai Emeri προπονητή της Άστον Βίλα βοήθησε να επηρεαστεί ο παίκτης.

 Λίγο αργότερα ο Romano έγραψε ότι η κίνηση στην Βίλα κατέρρευσε μια και ο Harisson λέγεται ότι θα είναι εκτός για μερικές εβδομάδες λόγω τραυματισμού και δεν μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα τον Buendia. Έτσι η Άστον Βίλα αποχώρησε αφήνοντας την Έβερτον ελεύθερη να υπογράψει τον παίκτη.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο