1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ “SACK THE

ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ “SACK THE BOARD”

Το sack the board = απέλυσε την διοίκηση ήταν το έντονο μύνημα των φίλων της ομάδας προς τον Farhad Moshiri στο περιθώριο του ντέρμπι.

Ο Farhad Moshiri υπο την πίεση του κόσμου λόγω της βαρίας ήττας απο την Λίβερπουλ προχωράει σε αυτη την κινήση και προσπαθεί έτσι να εξευμενίσει τους φίλους της ομάδας.

 Γεγονός πάντως είναι πως συμφωνα με πολλές διασταυρωμένες πηγές όπως το BBC και η Liverpool echo. O Marcel Brands είναι παρελθόν απο την Έβερτον. Ένας απο τους χειρότερους αθλητικούς διευθυντές που φόρτωσαν την ομάδα με αρκετούς υπερτιμημένους παικτές. Παικτες με πανάκριβα συμβόλαια που οδήγησαν την ομάδα στην μεγγενη του FFP είναι επιτέλους εκτός ομάδας.

 Ακόμα ένα μέλος της διοίκησης η Denise Barrett-Baxendale διευθύνων σύμβουλος της ομάδας. Όπως διαβάζουμε της έχει επιτραπει η δυνατότητα να εξευρευνήσει για άλλες επιλογές καριέρας.

 Τις μεταγραφές του Ιανουαρίου τις αναλάμβάνει  Rafa Benitez. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν είναι μια στροφή του Moshiri στην λογική του manager. Δηλαδή του προπονητή που πραγματοποιεί και τις μεταγραφές. Η αν θα είναι κάτι προσωρινό μέχρι να βρεθει ο αντικαταστάτης του Brands.

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημα απο την ομάδα. Αν και οι απόφασεις όπως διαβάζουμε ελήφθησαν στο δ.σ της Παρασκευης.

 

αφησε ενα σχολιο