1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Γλίτωσε το κάζο στο

Γλίτωσε το κάζο στο φινάλε. Doncaster Rovers – Everton: 1-2

 Στα πλαίσια του δεύτερου γύρου του Carabao Cup η Έβερτον αντιμετώπισε εκτός έδρας τους Doncaster Rovers επικρατώντας των αντιπάλων της με 1-2, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση.

Αναφορικά με την εικόνα του αποψινού αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι «μπλε» πραγματοποίησαν άθλια εμφάνιση ενάντια σε μια ομάδα που βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της League 2. Η Ντονκάστερ κυριάρχησε στο χορτάρι και προηγήθηκε στο 44′ με τέρμα που σημείωσε ο Ironside.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι παίζοντας με ψυχή ήταν απειλητικοί και έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους στο 56′ σε μια φάση στην οποία ο Μικολένκο σταμάτησε τη μπάλα με το απλωμένο αριστερό του χέρι, ύστερα από σουτ που επιχείρησε παίκτης των Rovers.

Τα «ζαχαρωτά» έδειξαν σημάδια ανάκαμψης μετά το 65′, με τον νεοαποκτηθέντα Πορτογάλο στράικερ Beto να είναι αρκετά ορεξάτος και να φέρνει το ματς στα ίσια στο 73′ με ωραίο τελείωμα.

Η Έβερτον ανέβασε κι άλλο στροφές και έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 81′ και στο 82′, αλλά στάθηκε άτυχη και στις δύο περιπτώσεις (φανταστική κεφαλιά Μπέτο η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, μακρινό σουτ του Νταντζούμα τράνταξε την οριζόντια δοκό).

Τελικά το νικητήριο τέρμα για την ομάδα μας πέτυχε στο 88′ ο Νταντζούμα, ο οποίος έκανε όμορφη προσπάθεια, μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και με σουτ διαμόρφωσε το 1-2.

 

αφησε ενα σχολιο