1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

 Αυτή η σεζόν-φάρσα της Πρέμιερ λιγκ έχει πιάσει πλέον νέα βάθη παραλογισμού, αποδεικνύοντας έμπρακτα αυτό που τους έγραφαν οι φίλοι της Έβερτον στα πλακάτ (φώτο) ότι δεν ξέρουν τι κάνουν.

  Στην εξήγηση της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών που δόθηκαν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη σελίδα 47 της έκθεσης 52 σελίδων, που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα, ήρθε στην δημοσιότητα η έγγραφη απόδειξη. Η τρίτη κατά σειρά ανεξάρτητη επιτροπή που αποφάνθηκε για παραβίαση δαπανών αναγνωρίζει στην υποενότητα 14.15 ότι είχαν ελάχιστη ιδέα για το πώς ελήφθησαν ορισμένες από τις αποφάσεις για την Έβερτον.

 Οι τρεις νομικοί που διορίστηκαν για να διαφυλάξουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και στην περίπτωση της Νότιγχαμ Φόρεστ. Κοίταξαν το προηγούμενο που δημιούργησε η Έβερτον και παραδέχτηκαν ότι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πώς είχε υπολογιστεί η τιμωρία που επιβλήθηκε στους μπλε, αλλά ότι δεν τους είχε δοθεί καμία σχετική εξήγηση.

 Η Πρέμιερ Λιγκ πιθανότατα θα υποδείξει τους συλλόγους μέλη της ως απάντηση για τον λόγο που δεν υπάρχει προαποφασισμένες ποινές για παραβιάσεις των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας, επειδή οι σύλλογοι δεν ήθελαν και πως θα αποφασιστούν κάποια στιγμή. Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά τρεις ακροάσεις σχετικά με αυτό το θέμα (2 της Έβερτον και μια της Νότιγχαμ)  δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν ως νέα διαδικασία, η έλλειψη συνέπειας ως προς τις ποινές που καθορίζουν την σεζόν είναι περίεργη.

 Θέτει ένα σημαντικό ερώτημα: Πώς μπορεί κάποιος να λειτουργεί σε μια διαδικασία στην οποία θα αποφασίζονται τα μελλοντικά συμβόλαια μιας ομάδας, με όρους και προϋποθέσεις που δεν καταλαβαίνουν ούτε οι ειδικοί που βγάζουν αποφάσεις;

αφησε ενα σχολιο