1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ

ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ

 Μια αγαπημένη μεταγραφική φήμη στην Έβερτον που δείχνει να μην παλιώνει ποτέ αφορά τον Γάλλο επιθετικό, Moussa Dembele και ξεκινάει εδώ και χρόνια. Μια και ο συγκεκριμένος γράφεται ως στόχος από τα 19 του. Όμως αυτή την φορά μοιάζει να έχει περισσότερο νόημα από κάθε άλλη .

 Με μια απλή αναζήτηση ακόμα και στο δικό μας site μπορούμε να δούμε ότι ο Moussa Dembele (o Γάλλος επιθετικός όχι ο πρώην Βέλγος μέσος της Τότεναμ) για πρώτη φορά συνδέεται με μεταγραφικό σενάριο με την Έβερτον το 2015, όταν ακόμα βρισκόταν στην Φούλαμ , ενω η τελευταία μεταγραφική περίοδος που διαβάσαμε ότι έρχεται, ήταν αυτή του περασμένου Ιανουαρίου. Ο Γάλλος από τότε που πρώτο διαβάσαμε για αυτόν, άλλαξε 3-4 ομάδες και συχνά διαβάζαμε για πιθανό ενδιαφέρον της Έβερτον, για προσέγγιση της Έβερτον η ακόμα και για πρόταση της Έβερτον .

Αν στην πραγματικότητα ο Moussa Dembele είναι στόχος της Έβερτον, φέτος μάλλον πρέπει να είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτηθεί. Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός είναι ελεύθερος, μια και το συμβόλαιο του με την Λυών έχει ολοκληρωθεί και δεν ανανεώνεται. Ο Dembele έκανε μια εξαιρετική σεζόν το 2021/22 σκοράροντας 22 γκολ σε 36 αγώνες. Όμως η επιστροφή το περασμένο καλοκαίρι του Alexandre Lacazette στην Λυών τον περιόρισε στον πάγκο. Ο 26χρονος ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα μόλις 8 φορές από τις συνολικά 28 εμφανίσεις με την Γαλλική ομάδα και έπαιξε συνολικά 867 λεπτά στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας μόλις τρία γκολ αυτή την σεζόν.

 Παρά τον παραγκωνισμό του φέτος στην Λυών, παραμένει ένας ποιοτικός επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει και έχει “καλή σχέση” με τα δίχτυα, έστω και αν δεν έχει να αγωνιστεί στο επίπεδο της Πρέμιερ λιγκ από το ξεκίνημα της καριέρας του. Το γεγονός ότι είναι ελεύθερος κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική.  Ακολουθούν παρακάτω τα χαρακτηριστικά του παίκτη σύμφωνα με το Whoscored.com και ένα βίντεο με όλα τα γκολ του την σεζόν 2021/22.

 

αφησε ενα σχολιο