1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

 Η Έβερτον σύμφωνα με τον ειδικό μεταγραφών Fabrizio Romano διαπραγματεύεται με την Παρι Σεν Ζερμεν για την απόκτηση με δανεισμό 21ετων Γάλλου επιθετικού.

  Πρόκειται για τον Hugo Ekitike, ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Ρεμς. Το 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και άρχισε σταδιακά να παίρνει τις πρώτες του συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Ρεμς. Τον Ιανουάριο του 2021 πήγε ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν στην Δανική Βάιλε Μπόλντκλουμπ. Την αγωνιστική περίοδο 2021/22 άρχισε να καθιερώνετε στην Ρεμς.

 Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2022, ο Ekitike απέρριψε μια πιθανή μεταγραφή στη Νιουκάστλ. Ο πρόεδρος της Ρεμς, Ζαν-Πιέρ Καγιό, παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος είχε λάβει “πολύ καλές προσφορές” για τον Ektite αλλά επανέλαβε ότι “υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι ιστορίας να γράψουμε μαζί”. Μέχρι το τέλος της σεζόν κατάφερε να σκοράρει 11 γκολ σε 26 αγώνες με την Ρεμς και η Παρί Σεν Ζερμεν το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε με δανεισμό, με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς για 35 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

 Στην μοναδική του σεζόν με την Παρί πέτυχε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 32 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Romano έγραψε σχετικά στο λογαριασμό του στο twitterΗ Έβερτον έχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Hugo Ekitike. Λέγεται ότι η διαπραγμάτευση θα γίνει για συμφωνία δανείου με ρήτρα αγοράς που μπορεί να γίνει υποχρεωτική  Οι όροι της συμφωνίας και οι αριθμοί δεν έχουν συζητηθεί ακόμα, είναι σε πρώιμα στάδια τόσο με την PSG όσο και με την πλευρά του παίκτη.

αφησε ενα σχολιο