1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΦΟΡ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΦΟΡ

Η Έβερτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Λέστερ Patson Daka.

 Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Alan Nixon οι μπλε ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 24χρονου διεθνή επιθετικού απο την Ζάμπια. Ο Daka ξεκίνησε την καρίερα του απο την πατρίδα του το 2017 βρέθηκε στην Αυστριακή Λίφερινγκ και από εκεί έπεσε το βλέμα των σκάουτερ της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ που τον απέκτησε.

 Οι εντυπωσιακές σεζόν που έκανε το το 2019/20 αλλά και το 2020/21 οδήγησαν την Λέστερ να δώσει 23 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του από τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ το 2021. Με μεγάλα πράγματα να αναμένονται από αυτόν μετά από μια εντυπωσιακή περίοδο στην Αυστρία  δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Κυρίως έμεινε πίσω από τους Kelechi Iheanacho και Jamie Vardy. Παρόλα που δεν ξεκινάει ως βασικός έχει επαφή με τα δίχτυα σκοράροντας σε συνολικά σε 74 συμμετοχές με την Λέστερ 15 γκολ.

 Στα θετικά του χαρακτηριστικά είναι ότι θεωρείτε ένας από τους γρηγορότερους επιθετικούς στην Πρέμιερ λιγκ. Δείτε τα χαρακτηριστικά του στην καρτέλα το στο Whoscored και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 

αφησε ενα σχολιο