1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΟΥΤΟΝ 1-2 (ΕΞΩ ΜΕ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΟΥΤΟΝ 1-2 (ΕΞΩ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 95′)

 Η Λούτον κατάφερε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν να φύγει νικήτρια από το Goodison park και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπελλου με όλους τους φίλους της Έβερτον να έχουμε την αίσθηση ότι ξανά αυτή η ομάδα μας “έκλεψε το πορτοφόλι”.

 Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα καλό θέαμα με φάσεις και στις δύο εστίες.Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι το παιχνίδι είχαν κάποιες φάσεις προηγήθηκαν σε μια περίεργη φάση στο 39΄με πιθανό φάουλ του Barkley στον Calvert-Lewin και την μπάλα τελικά να βρίσκει στον Mykolenko και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ο Harison με ωραίο σουτ στο 54′ κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα μας.

 Με την Λούτον να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά μετά στο 63′ τον Morris και ουσιαστικά εξαφανίζεται από το παιχνίδι μέχρι το γκολ στο 95′.Οι μπλέ έχουν την κατοχή και προσπαθούν με κύριο εκφραστή τον Beto να πετύχουν ένα γκολ που χάνει τουλάχιστον 2 καλές ευκαιρίες να σκοράρει και τον Harisson μια ακόμα. Όμως στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων η Λούτον κέρδισε ένα κόρνερ και ο Woodrow σηκώθηκε ψηλότερα από όλους κέρδισε την κεφαλιά δεν έγινε σωστή απομάκρυνση και σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο