1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3 (ΔΕΝ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-3 (ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ)

 Η Έβερτον δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να πάρει κάτι σε παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι και παρά το ότι κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο προηγούμενη με 0-1 στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε σαν αν μην βγήκε από το αποδυτήρια και γνώρισε την ήττα με 1-3.

 Οι μπλε επέλεξαν όπως σε όλα τα ντέρμπι να περιμένουν τον αντίπαλο τους και να προσπαθήσουν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ. Τα κατάφεραν με την παράλληλη μπαλιά του McNeil και το σουτ του Harrison από κοντά. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο αν εξαιρέσουμε 1-2 φάσεις η Έβερτον έδειχνε να μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από την Μάντσεστερ Σίτι

 Όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι ευτύχησε να βάλει γκολ μόλις στο 53′ με ένα μακρινό σουτ του Foden και εκεί η Έβερτον έδειξε να χάνει την αυτοπεποίθηση της. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα, ούτε να επιτεθεί με τον τρόπο που το έκανε στο πρώτο ημίχρονο έτσι η Σίτι λίγο αργότερα σε ένα  χέρι του Onana καταλογίστηκε πέναλτι που ο Alavarez το μετέτρεψε σε γκολ για να πετύχει την ανατροπή, Στο 86′ το λαθος κύριως του Pickford έστωσε την μπάλα στον Bernardo Silva που διαμόρφωσε το 1-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο