1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο THELWELL

 Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Έβερτον, Kevin Thelwell, είπε στους οπαδούς τι θα πρέπει να περιμένουν από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και εξήγησε τους λόγους. 

  Η Έβερτον βρίσκεται στη μέση της εξαγοράς από την 777 Partners και στην διαδικασία κατασκευής ενός νέου γηπέδου στο Bramley Moore dock. Πρέπει επίσης να προσέχει συνεχώς τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League. Συνεπώς δεν προβλέπονται μεγάλες μεταγραφικές δαπάνες.

 Αναλυτικά ο Thelwell είπε: “Από την πρώτη μου μέρα στην προνομιακή θέση ως διευθυντής ποδοσφαίρου σε αυτόν τον σύλλογο, δεν είχα καμία αμφιβολία ως προς τις παραμέτρους εντός των οποίων πρέπει να εργαστώ. Ο πραγματισμός είναι το σύνθημα μου, όταν εργάζομαι για να υποστηρίξω τον προπονητή στην ενίσχυση και καθώς πλησιάζουμε στο άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου στη μέση της σεζόν, αυτό παραμένει ο στόχος μου σε μεγάλο βαθμό.Η οικονομική σύνεση είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της μακροπρόθεσμης ασφάλειας του συλλόγου. Από τότε που έφτασα, είμαστε σε θετική θέση όσον αφορά τις καθαρές δαπάνες και οι μισθοί έχουν μειωθεί σημαντικά.”

 Συνέχισε αφήνοντας ακόμα ένα υπονοούμενο για τον προκάτοχο του  Marcel Brands  “Παρ’ όλα αυτά, μέσω της σκληρής δουλειάς ενός πλήθους βασικών στελεχών σε όλα τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα, έχουμε μια πολύ πιο ισορροπημένη ομάδα με πολλές δυνατότητες ακόμα να εκπληρωθούν. Μια ομάδα παικτών που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και συνεργάζονται ως μια ομάδα με τρόπο που μπορεί να μην ήταν τόσο εμφανής πριν από δύο χρόνια. Η εξέλιξη μιας ομάδας μπορεί να είναι μια πρόκληση όταν η δημοσιονομική σύνεση είναι επίσης βασικός παράγοντας. Αλλά η πρόοδος και η οικονομική επιμέλεια μπορούν να επιτευχθούν μαζί. Και έτσι, καθώς κοιτάμε τον Ιανουάριο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι, ενώ μπορεί να μην υπάρχουν πολλές μεταγραφές που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες, δεν σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά δεν συνεχίζεται. Ήμουν πρόθυμος να οδηγήσω τον σύλλογο σε μια θέση όπου σχεδιάζουμε δύο ή τρεις μεταγραφικές περιόδους μπροστά όχι δύο ή τρεις εβδομάδες. Και το να είσαι αντιδραστικός, αν και μερικές φορές είναι αναπόφευκτο στο ποδόσφαιρο, δεν είναι μια υγιής μόνιμη κατάσταση μέσα στην οποία πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα.”

 Ο διευθυντής ποδοσφαίρου προμήνυσε στην συνέχεια αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν  “Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ιανουάριος είναι απίθανο να είναι ένας πολυάσχολος μήνας. Αλλά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για να διασφαλιστεί ότι μια ομάδα που έχει σταθερά καλή απόδοση αυτή τη σεζόν μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσεται και να εξελίσσεται αυτή τη σεζόν, το καλοκαίρι και μετά. Φυσικά, αν αισθανθούμε ότι θα παρουσιαστεί μια ευκαιρία σε αυτή την μεταγραφική περίοδο για έναν παίκτη που έχουμε επιλέξει και πιστεύουμε ότι η μετακόμιση  θα δώσει μια άμεση ώθηση στην ομάδα βραχυπρόθεσμα, θα διερευνήσουμε μια τέτοια ευκαιρία. Αλλά παρακαλώ, μην παρασταθείτε από την αναπόφευκτη καθημερινή αναπαραγωγή των φημών και των εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο δελεαστική κι αν ξέρω ότι  μπορεί να είναι μια τέτοια συζήτηση. Αυτή πιθανόν να είναι μια χαμηλών τόνων μεταγραφική περίοδος για την Έβερτον. “Ξέρω ότι αυτό το μήνυμα μπορεί να μην είναι η πιο συναρπαστική εορταστική ενημέρωση. Αλλά είναι σημαντικό να είμαι απόλυτα ειλικρινής και διαφανής. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα παικτών, που εργάζονται σταθερά σκληρά για έναν προπονητή που έχει ξεπεράσει τις πιο δύσκολες περιόδους με δεξιοτεχνία. Η διάθεση στο γήπεδο προπόνησης αντικατοπτρίζει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ότι το DNA της Έβερτον διαπερνά όλα όσα κάνουμε. Το 2024 είναι μια συναρπαστική χρονιά καθώς κοιτάμε μπροστά. Μαζί, θα συνεχίσουμε να προχωράμε. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

 

 

αφησε ενα σχολιο