1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2-2 (ΜΑΧΗΤΕΣ)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2-2 (ΜΑΧΗΤΕΣ)

Η Έβερτον κέρδισε έναν πολύτιμο βαθμό  στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι με την Τότεναμ χάρη στην κεφαλιά του Jarrad Branthwaite.Με τους παίκτες τις ομάδας να αποδεικνύονται για άλλη μια φορά μαχητές.

Τα δύο όμορφα τελειώματα στο πρώτο ημίχρονο από τον πρώην αγαπημένο της εξέδρας Richarlison έδωσαν το προβάδισμα στην Τότεναμ.Το πρώτο μόλις στο 3′ λεπτό όταν ο Udogie για μια παράλληλη σέντρα βρήκε τον Βραζιλιάνο που, άψογα τοποθετημένος ακριβώς έξω από την περιοχή νίκησε τον Pickford. Η Έβερτον ανέβηκε πήρε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε γκολ στο 30′ όταν μετά από κόρνερ του McNeil και παράλληλη κεφαλιά του Tarkowski ο Calvert-Lewin και ο Harisson έσπρωξαν την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να χρεώνεται στον Harrison τελικά.

 Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει αλλά αντίθετα στην ροή του αγώνα σε εκείνο το χρονικό σημείο, ένα τρομερό σουτ του Richarlison (δεν πανηγύρισε κανένα από τα 2 γκολ) από τα όρια της περιοχής στο 41′ έγραψε το 2-1 Η Έβερτον συνέχισε και να προσπαθεί για ένα γκολ που θα γύριζε το παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήρθε μέχρι το ημίχρονο. Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο ήταν η Τότεναμ αυτή που ήταν πολύ καλύτερη για το πρώτο μισάωρο του αγώνα και αν δεν ήταν ο Pickford ίσως να πετύχαινε και τρίτο γκολ.

 Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα μας ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι πάνω στον Beto και στις καθυστερήσεις και ήταν τελικά ο Jarrad Branthwaite ο λυτρωτής που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Goodison park και έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ


 

αφησε ενα σχολιο