1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

 Η Έβερτον βρισκόταν στην Πορτογαλία την εβδομάδα που μας πέρασε και η Daily mail έγραψε για μια διαμάχη μεταξύ του προπονητή Sean Dyche και αρκετών από τους παίκτες του.

 Η Daily Mail έγραψε ότι ο Dyche σόκαρε την ομάδα του με ένα αστείο χαστούκι στο κεφάλι του αμυντικού Nathan Patterson κατά τη διάρκεια ενός γεύματος στο θέρετρο Κουίντα ντο Λάγκο του Αλγκάρβε. Οι προθέσεις του Dyche ήταν ακίνδυνες και ήταν μια κατά τα άλλα ήρεμη βραδιά, αλλά ο 52χρονος φαίνεται ότι χτύπησε τον Patterson πιο δυνατά από ό,τι σκόπευε, αφήνοντας μερικούς από τους παίκτες του έντονα δυσαρεστημένους. Ο Patterson ντρεπόταν που ήταν στο επίκεντρο της προσοχής και η ατμόσφαιρα έγινε αρκετά θερμή για να παρέμβει ο αρχηγός James Tarkowski.

 Πήρε τον Dyche σε μια άκρη για να επιτρέψει σε κάθε παρατεταμένη κακή αίσθηση να υποχωρήσει. Οι δύο τους έφυγαν από το τραπέζι για λίγο, πριν επιστρέψουν για να τελειώσουν τα γεύμα τους με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Dyche φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τον Patterson. Πηγές είπαν ότι το περιστατικό ήταν μια απλή παρεξήγηση που αντιμετωπίστηκε γρήγορα, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Τετάρτης ήταν ένα αδέξιο αστείο που απέτυχε, αλλά προκάλεσε κάποια ένταση στους συμπαίκτες του Patterson. Δεν υπήρχε εμφανής κακία μεταξύ του Dyche και των παικτών του για το υπόλοιπο του ταξιδιού, με την Έβερτον να προπονείται καλά την Πέμπτη και την Παρασκευή πριν επιστρέψει στο Λίβερπουλ.

αφησε ενα σχολιο