1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

 Αρκετές εξελίξεις στο μέτωπο των αποχωρήσεων για την ομάδα μια και ένας παίκτες ήδη πουλήθηκε. Ένας αποχώρησε ενώ ακόμα η Έβερτον έχει αρνηθεί μια πρόταση δανεισμού.Την ίδια στιγμή γράφεται έντονα για ενδιαφέρον ομάδας για ακόμα ένα παίκτη.

 Η πώληση του Nathan Broadhead ήταν αναμενόμενη η Έβερτον είχε ανακαλέσει τον 24χρονο Ουαλό επιθετικό που ήταν δανεικός ως πριν λίγες μέρες στην Γουίγκαν και τον πούλησε στην Ίπσουίτς όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα μας. Δεν ανακοινώθηκε ακριβές ποσό αλλά τα δημοσιεύματα γράφουν για επταψήφιο νούμερο. Ο ποδοσφαιριστής ήταν και στόχος της Σάντερλαντ το καλοκαίρι όπου και εκεί είχε έναν δανεισμό την περασμένη σεζόν με 20 συμμετοχές και 10 γκολ όμως οι “μαυρόγατες” δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

 

  Η συμφωνία που είχε υπογράψει η Έβερτον τον Σεπτέμβριο με τον 38χρονο τερματοφύλακα Eldin Jakupovic μετά τους τραυματισμούς των Pickford και Lonergan τον Σεπτέμβριο ολοκληρώθηκε στο τέλος της σεζόν, χωρίς ο παίκτης να έχει επίσημη συμμετοχή με την ομάδα .Έτσι αποχώρησε από την Έβερτον και θα ενταχθεί στην Αμερικάνικη ομάδα Λος Αντζελες F.C.

 Η προσεχής αντίπαλος της ομάδας μας η Σαουθάμπτον προχώρησε σε προσπάθεια απόκτησης με την μορφή δανεισμού του Michael Keane όμως η ομάδα μας αρνήθηκε την πρόταση μια και πρόθεση της είναι να πουλήσει τον παίκτη.

 Ενδιαφέρον από την Ρέιντζερς για τον Tom Davies. Ο Άγγλος έχει δηλώσει νωρίτερα μέσα στην σεζόν ότι αγαπάει την Έβερτον αλλά θέλει να παίξει και η Ρέιντζερς ίσως δώσουν την λύση μια και γράφεται ότι ετοιμάζουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.Φήμες λένε για πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών.

αφησε ενα σχολιο