1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

 Αν και δεν γνωρίζουμε πόσο δόκιμο θεωρείτε να ασχοληθούμε με μεταγραφικά σε μια εποχή που δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα υπάρχει νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα. Η Έβερτον εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Χαλ, Jacob Greaves σύμφωνα με την Mirror.

  Ο 23χρονος πανύψηλος 1,93εκ. αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Χαλ, έχει καθιερωθεί εδώ και μια 4ετία στο κέντρο της άμυνας. Βοήθησε την Χαλ στην πρώτη του σεζόν ως βασικός να πάρει το πρωτάθλημα στην Λίγκ 1 (3η κατηγορία) και έχει παραμείνει βασικός και τις επόμενες σεζόν στην Τσαμπιονσιπ (2η κατηγορία) έχοντας γεμάτες σεζόν. Eίναι χαρακτηριστικό ότι εδώ και 3 σεζόν βγαίνει ο νέος παίκτης της σεζόν για την Χαλ. Το 2020/21 είχε 41 συμμετοχές συνολικά. Το 2021/22 είχε 48 συμμετοχές και την περασμένη σεζόν 45 συμμετοχές. Κάνει και φέτος μια γεμάτη σεζόν με την Χαλ με ήδη 35 συμμετοχές. Συμφωνα πάντα με την Mirror εξετάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Branthwaite αν η ομάδα αποφασίσει την παραχώρηση του.

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη από το Whoscored και ένα βίντεο με με φετινά στιγμιότυπα από την καριέρα του.

 

 

αφησε ενα σχολιο