1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ (ΠΡΙΝ ΤΟ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

9 Μαρτίου 2024

28η Αγωνιστική

14:30 Ώρα Ελλάδος

12:30 Ώρα Αγγλίας

Old Trafford

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (Θανάσης)

 Δεν ξέρω αν προκαλώ την τύχη μου ή τους απανταχού μπέμπηδες αλλά δέκα παιχνίδια είναι πολλά. Και εννοώ αυτό που όλοι καταλάβατε. Τα τελευταία 10 παιχνίδια 8 ήττες και 2 ισοπαλίες για τα ζαχαρωτά που για μένα είναι πολλά. Η Μάντσεστερ τα τελευταία χρόνια παλεύει να φτιάξει μια ομάδα. Μετά την εποχή Sir Alex Ferguson έχει αλλάξει πολλούς προπονητές αλλά δεν δείχνει καμία βελτίωση.

Παραμένει στον πάγκο με γκρίνια εδώ και 2 χρόνια ο κύριος Erik ten Hag που ζει στο δικό του κόσμο. Λέγοντας στο παιχνίδι με την Σίτυ που προηγήθηκε ότι θα μπορούσε να κερδίσει με 1 σούτ στο τέρμα και 1 εκτός. Δεν ξέρω τι πίνει στο ημίχρονο ή αν αυτό το μπουκαλάκι που πίνουν νερό έχει μέσα Gin Tonic. Δεν θα κρύψω βέβαια ότι φέτος από την αρχή της χρονιάς έχει πάρα πολλές απουσίες. Λείπουν Martinez, Martial, Bissaka, Maguire,Luke Shaw, Mount, Hojlund,Malacia από αυτούς οι 4 θα ήταν σίγουρα βασικοί. Τώρα για την 11 άδα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Onana κάτω από τα δοκάρια, Dalot δεξιά, Lindelöf στα αριστερά. Varane, Evans αμυντικό δίδυμο. Ο κλωτσάω και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχω κόκκινη κάρτα (ειδικά με την Εβερτον) Casemiro θα είναι μαζί με τον πολύ καλό φέτος Mc Tominay το κεντρικό δίδυμο μαζί με ελεύθερο ρόλο λίγο πιο μπροστά τον κλαψιάρη Bruno Fernades. Στα αριστερά η αποκάλυψη φέτος και με το πολύ ωραίο γκολ που έβαλε στο πρώτο παιχνίδι Garnacho, δεξιά ο πολύ κακός από τότε που πάτησε Old Trafford Antony, και μόνος και έρημος μπροστά ο Rashford μιας και δεν υπάρχει και κάποιος για αλλαγή.

Για τα ζαχαρωτά φίλοι μου Εβερτόνιανς όλα είναι από πλευράς τραυματισμών καλύτερα καθώς έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι. Μέχρι και ο Gueye θα δοκιμάσει πριν το παιχνίδι αν μπορεί να αγωνιστεί. Danjuma περιμένει να τελειώσει η χρονιά και να πάει στο καλό όπως και ο Dele Alli και ταυτόχρονα να πατήσουν σιγά σιγά στο χορτάρι. Ο Alli ξαναπάτησε Finch Farm σ.σ προπονητικό κέντρο αλλά δεν νομίζω ότι τουλάχιστον φέτος θα πατήσει χορτάρι σε αγώνα.

Σας ανέφερα τους τραυματισμούς την 11άδα μας μπορείτε να την δείτε στο Pre game που έκανα με τον Δαμιανό λίγο πιο κάτω.

Κοντολογις και σε 12 ώρες περίπου ξεκινάει το παιχνίδι. Όπως προανέφερα πιστεύω ότι η ομάδα μας θα πάρει το τρίποντο αύριο. Λίγο οι απουσίες λίγο η μόνιμη γκρίνια στους μπέμπηδες λίγο ότι στα τελευταία 10 παιχνίδια με αντίπαλο την United δεν έχουμε Νίκη. Λίγο και τα 10 τελευταία παιχνίδια γενικά που έχουμε 5 ισοπαλίες και 5 ήττες με οδηγούν στο διπλό. Ξέρω είναι τρελό. Η αντίπαλη ομάδα των Φεβρουάριο είχε 5 νίκες και μια ισοπαλία. Εμείς δεν έχουμε κερδίσει πρωτάθλημα το 2024. Αλλά είναι μια σκέψη τρελή που την πιστεύω.  Σε όλη αυτή την σκέψη ακόμη και ότι διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Simon Hooper που μας είχε σφυρίξει και στο 0-1 εντός με την Αρσεναλ που είχαμε κάνει και την χειρότερη μας εμφάνιση. Όταν μπαίνει κάτι στο μυαλό μου δεν φεύγει εύκολα. Θα σας δώσω και σκορ για μερακλήδες 1-2.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Οι δύο ομάδες έχουν παίξει για όλες τις διοργανώσεις 213 φορές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει 95 νίκες την Έβερτον να έχει 70 νίκες και 48 παιχνίδια να έχουν έρθει ισόπαλα.

  • Εκτός έδρας η Έβερτον έχει κερδίσει 20 φορές έχει χάσει 58 φορές και 26 παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

  • Στο τελευταία παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Έβερτον έχασε με 0-3

  • Τελευταία νίκη της ομάδας στο Old Trafford ήταν το Δεκέμβριο του 2013 με γκολ του Oviedo

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ SEAN DYCHE

PRE-GAME ΤΩΝ GREEK-TOFFEES

αφησε ενα σχολιο