1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ- ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0 (ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ)

 Η Έβερτον γνώρισε την νέα ήττα από την Μάντσετερ Γιουνάιτεντ με 2-0 και παρόλο που θα έπρεπε ίσως να σταθούμε στο προβληματικό το 2 εύκολων πέναλτι που έκαναν οι αμυντικοί μας το ανησυχητικό πρόβλημα είναι η επίθεση.

 Ήταν ένα παιχνίδι που η Έβερτον στάθηκε πολύ καλά, είχε τον έλεγχο του στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Αλλά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι η επιθετική δυστοκία κοντεύει να γίνει μάστιγα σε αυτή την ομάδα μας Είναι το δεύτερο παιχνίδι που η Έβερτον ξεπερνάει τις 20 τελικές είχε 23 τελικές προσπάθειες σήμερα , χωρίς όμως να καταφέρνει να πάρει ούτε ισοπαλία.Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις 6 προσπάθειες πήγαν εντός εστίας παρόλο τις σχετικά καλές προϋποθέσεις  που είχαν οι παίκτες της ομάδας μας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

2 Responses

  1. Δημήτρης

    Άλλες δύο ώρες να παίζαμε γκολ δεν βάζαμε.
    Κάτι πρέπει να γίνει, δεν ήμασταν κακοί αλλά αν δεν βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα θα έχουμε πρόβλημα.

  2. Κωστας

    Με dyche κάνα γκολ από στημένα μόνο.Γιναμε η Burnley N2 dyche thelwell Το καλοκαίρι πρέπει να απομακρυνθούν κ να φτιάξουμε κάτι νέο που να παίζει μοντέρνο ποδοσφαιρο όχι άλλο κάρβουνο. Χωρίς δεκαρι ομάδα χωρίς δημιουργικό μέσο που πας κ με εξτρέμ Τσάμπιονσιπ. Όταν δεν μπορείς να παίξεις κυριαρχικό ποδόσφαιρο να βάλεις τη μπάλα μέσα στη περιοχή με συνδιασμό τι να σε κάνουν τα φορ.ο καλβερτ λιουιν έκανε τις δύο καλύτερες χρονιές με αντσελοτι που του είπε μέσα στη περιοχή εσύ εκεί πρέπει να είσαι συνέχεια αλλά είχες κ παίκτες που μπορούσαν να φέρουν τη μπάλα με συνδυαστικό ποδοσφαίρο στη περιοχή κ όχι η μπάλα στα πλάγια κ καμία σέντρα κ στημένες φάσεις. Έχει περάσει πολύ αδιάφορα ο αποτυχημένος thelwell. Σε έφερε McNeil με 20 εκατ beto 30 chermiti 13 ενώ καιγοσουν για άμεση βοήθεια κ τελευταία στιγμή Harrison τραυματία για δύο μηνες

αφησε ενα σχολιο