1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η εβδομάδα των επαίνων

Η εβδομάδα των επαίνων

Από την αρχή αυτής της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει να μιλάνε με καλύτερα λόγια για την Έβερτον, τα spotlights είναι οι Dyche, Garner και Doucoure…

 Αλήθεια πόσες φορές έχουμε πάρει προβάδισμα 2 φορές στο ματς και ύστερα να μας έχουν ισοφαρίσει ξανά και στο τέλος να παίρνουμε το τρίποντο της νίκης; Φέτος καμία, στο παρελθόν ίσως με τον Αντσελότης 2-3 φορές νομίζω.. Anyways η ομάδα φωνάζει Dyche, είναι local, ξέρει τι σημαίνει Έβερτον, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά αντικειμενικά ποια ομάδα παίζει ωραία μπάλα που να σου βγαίνουν τα μάτια; Χμμμ στο μυαλό μου έρχεται η Άρσεναλ και η Μαντσεστερ Σίτι! Οπότε μην τρελαθούμε ότι ο Dyche παίζει αντιποδόσφαιρο, απλά και οι άλλοι τσουλάνε την μπάλα και με κάποιες εκλάμψεις έχουν αποτελέσματα, δες Τότεναμ (με τις ορέξεις του Κορεάτη), δες Νιούκαστλ (ή του ύψους ή του βάθους, δεν έχει σταθερότητα από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά ούτε από ημίχρονο σε ημίχρονο), δες Λίβερπουλ (επίσης από συγκεκριμένες μονάδες και εκλάμψεις του Σαλάχ ή του Σομποσλάι). Τέλοσπάντων απλά τα λέω γιατί στο παρελθόν λέγαμε ότι ο Dyche είναι ξυλοκόπος κλπ…Καλά εντάξει ούτε προπονητάρες είναι οι Ποτσετίνο (αργεντινός ξυλοκόπος), Ποστέκογλου (εεεε;;;;), Κλοπ (ναι αν δεν γκρινιάζει) και πάει λέγοντας…Βασικά ο μόνος προπονητής που πιστεύω έχει να δείξει περισσότερα από όλες τις ομάδες τις PL είναι μόνο Eddie Howe, ο Guardiola έπιασε ταβάνι και πάντα έχει λεφτά, ο Arteta νομίζω ότι δεν μπορεί να δώσει κάτι άλλο στην Άρσεναλ, μακάρι να διαψευστώ! Και ο δικός μας, έχει τη σταθερά των μικρομεσαίων ομάδων που με τη βοήθεια από τις ακαδημίες και με low budget να γίνει ο νέος Moyes και να ανεβάσει το επίπεδο της Everton!

Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με τα εγκωμιαστηκά σχόλια για τον Garner από τον Dyche

Νομίζω ότι τον χρειάζεσαι ως ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις που θέτει στον εαυτό του είναι πολύ ευχάριστες, καθώς εργάζεται πολύ σκληρά στις προπονήσεις και νομίζω ότι παίρνει τα οφέλη με τη βελτίωσή του. Οι παίκτες αυτές τις μέρες τα έχουν όλα εκεί, είναι όλα μπροστά τους.

Μπορούμε μόνο να τους καθοδηγήσουμε εκεί που θέλουν να πάνε, εξαρτάται από αυτούς και δείχνει σημάδια ότι θέλει να το πιάσει.

Είναι πραγματικά ευχάριστο να τον βλέπεις να το κάνει. Θέλω να κάνει τα δύσκολα μέτρα και τα βασικά του να είναι παίκτης στη μεσαία γραμμή, αλλά θέλω να παίζει και να έχει την ελευθερία στο πως να παίζει και να φτιάχνει ένα ωραίο μείγμα.”

Επίσης στον αμερικάνικο The 2 Robbies Podacst αναφέρθηκαν στους Dyche και Doucoure λέγοντας

Έχω την αίσθηση ότι το έργο του Sean Dyche αρχίζει να έχει αποτέλεσμα, in Dyche we trust», είπε ο Earle. «Ο Μικολένκο ξαναέβαλε γκολ.

Ο Doucoure, που γίνεται το απόλυτο διαμάντι για τον Dyche, με ένα ακόμη γκολ. Απλώς έχω την αίσθηση ότι και τα δύο μέρη, ο μάνατζερ και τα αποδυτήρια, αρχίζουν να εκτιμούν ο ένας τον άλλον”

αφησε ενα σχολιο