1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

 Λίγο πολύ ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Frank Lampard στις Τότεναμ και Νιουκάστλ, που ονειρεύονται να αποκτήσουν τον Antony Gordon αυτό το καλοκαίρι.

 Ο προπονητής της Έβερτον σε συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας διατύπωσε ορθά κοφτά ότι ο Gordon δεν πωλείται αναλυτικά είπε: “Δεν πάει πουθενά. Είναι παίκτης μας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, είναι το είδος του παίκτη που θέλουμε να χτίσουμε για να πάμε μπροστά”

 Ρωτήθηκε ακόμα για την σημασία του Νο 10 που πήρε ο Antony Gordon και απάντησε: Έχει δουλέψει για αυτό. Πρέπει να κερδίσεις τον αριθμό 10. Καταλαβαίνω αυτή την επιθυμία για τους αριθμούς στους παίκτες. Ήμουν τυχερός, έπεσα κάπως στο νούμερο 8 στην καριέρα μου. Δεν το έψαξα, αλλά καταλαβαίνω πώς μπορεί να το νιώθεις σημαντικό για σένα. Αλλά το αντιλαμβάνομαι απολύτως, ειδικά με το 10 γιατί έχει λίγη μαγεία σε αυτό, λίγο ταλέντο, και ο Anthony το έχει αυτό. Το έχει στο δικό του στυλ. Του είπα, δεν θέλω να προσπαθήσεις και να πιστέψεις ότι πρέπει να κάνεις πιρουέτες στο κέντρο τώρα.”

 Ο Frank Lampard συνέχισε “Χρειαζόμαστε να κάνει ό,τι έκανε πέρυσι συν γκολ και ασίστ που ο Antony είναι τόσο διψασμένος να το κάνει. Αλλά το έχει κερδίσει απόλυτα και είναι ένας σύνδεσμος με τον κόσμο, ένας σύνδεσμος με τους οπαδούς, ένα ντόπιο αγόρι που δίνει τα πάντα, ένα μεγάλο ταλέντο. Είμαι χαρούμενος που έχει το νούμερο 10 του, αλλά τώρα θέλω να συνεχίσει να το κερδίζει.”

αφησε ενα σχολιο