1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ

Καλημέρα παιδιά! Σας έλειψαααα? Είπα να κάνω μία guest εμφάνιση στο site μας μετά από σχεδόν 1.5 μήνα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γράψω όμορφα πράγματα για το μέλλον της ομάδας μας αλλά δυστυχώς πάλι κατήφεια και μιζέρια! Όπως γνωρίζεται μερικοί έχω ξεκινήσει και ανεβάζω κάποια βίντεο με το επίσημο site των φίλων toffees εις στην Εγγλετέραν. Κάνω κάποιες εμφανίσεις εκεί και γνωρίζω όλα τα παραλειπόμενα από τους ντόπιους φιλάθλους της ομάδας μας.

Λοιπόν από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω είναι το ερώτημα που τείνει στο δικό μου το μυαλό. Κοντεύουμε 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ μήνες χωρίς μία γαμ…νη νίκη! Είναι δυνατόν? Μάλλον για τα ζαχαρωτά φαίνεται ευκολάκι… Ξεκινήσαμε τη σεζόν αήττητοι και λέγαμε ότι και πέρυσι, με τη διαφορά όμως ότι τώρα φτάσαμε στον πάτο! Και κινδυνεύουμε στα τελευταία πατώματα! Παίκτες αδιάφοροι? Ναι ακόμα και ο “μεγάλος” DCL μου ποζάρει στα instagram λες και είναι η Lady Gaga, που πας βρε έτσι καημένο μου παιδί! ΈΛΕΟΣ, μάνατζερ δεν έχει να τον συνετίσει? Για όνομα του Θεού, τέρμα εμετικός και πολύ μαλ…ας… Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ…νι (DCL) χτενίζεται! Η χρονιά ξεκίνησε τέλεια με τον παιδόφιλο Sigurdson και συνεχίζεται με τον Calvert Lewin.

Πάμε παρακάτω, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το προπονητικό team, κάθε τρεις και λίγο πέφτουμε κάτω σαν τα κοτόπουλα, συνέχεια τραυματισμούς! Ποιοι φταίνε άραγες? Οι προπονητάδες ή οι γιατροί? Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποια ενημέρωση πάνω σε αυτό? Γιατί κατάντησε κουραστηκό 2η σερί χρονιά να τραυματίζονται τόσο εύκολα! Και η απάντηση του Αγγλοθρεμένου ισπανοφωνα δεν με καλήπτει, λυπάμαι!

Πριν αναλύσω όλο αυτό το χάλι των τελευταίων 2 μηνών, να τονίσω ότι στο ματς (Θεέ μου δώσε μου κουράγιο) με την Brentford δίνουμε τα ρέστα για να διατηρηθούμε στη μέση και να μην πέσουμε πιο χαμηλά. Σίγουρα off είναι οι Richarlison (γιατί άραγε?), Grey, DCL, Doucoure, κλπ… Θα κερδίσουμε?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το πιστεύω ούτε στο ελάχιστο. Αυτή η ομάδα απλά δεν βλέπεται. Δε γίνεται κάθε φορά που τη βλέπω να συχτηρίζω την ώρα και τη στιγμή της γέννας μου! Στο τέλος θα καταλήξω στο δρομοκαίτειο (δεδομένο). Ευτυχώς που το ματς με τη Σίτυ δεν το είδα γιατί προτίμησα την F1, κάτι ήξερα ο χριστιανός τελικά.

Το καλό είναι ότι το έχω πάρει λίγο στο καλαμπούρι γιατί αλλιώς όλο το κείμενο θα ήταν συνέχεια με ΜΠΙΠ, ειλικρινά θέλω να μου πείτε σε ποιο ματς σας άρεσε η ομάδα 100% από την αρχή της σεζόν! Θέλω να μου κάνετε σχόλια να δω πως το βλέπετε δηλαδή, μήπως είμαι εγώ τρέλος, μήπως τα χω χαμένα όπως λέει και ο φίλος μου ο Σφακιαννάκης.

Ξεκινάμε το countdown, Everton v West Ham 0-1, ήμουν στην pub με τα παιδιά, ειλικρινά βαρέθηκα να είμαι στο instagram, αν ενθυμούμαι σωστά κάναμε ένα σουτ στου διαόλου τη μάνα κάπου στο 80 φεύγα…

Επόμενο ματς Everton vs Watford, καλά μιλάμεεεεε εδώ ήμουν για φούντο από το μπαλκόνι χωρίς σκέψεις….Δεν παίζαμε άσχημα αλλά ούτε καλα, anyway ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ όμως και μέσα σε 12′ δεχτήκαμε 4 γκολάκια? ΤΕΣΣΕΡΑ? Και κάναμε Θεούλη τον κ. King που δεν χωρούσε ούτε στον πάγκο, με τον Ιταλό τραχανοπλαγιά. Πάρτα στη μάπα λοιπόν. Απίστευτο δίδυμο έτσι, όχι αστεία! Μας φταίνε μετά οι Holgate (καλά παρτάλι είναι) και Mina!

Μετά είπαμε να κάνουμε διακοπές στο Molinaux, όντως ήταν ωραία δεν μπορώ να πω, όμορφο στάδιο, έτσι από την παλιά κόπια του αγγλικού ποδοσφαίρου και με αυτόν τον βροχερό καιρό που μου αρέσει (όντως!). Τι κάναμε? Αλλάξαμε ντουέτο, βάλαμε Keane-Holgate και είπαμε, ώπαααα? Τι έγινε ρε παιδιά? Πάμε για νίκη? Και γύρισε ο Lage με το δάχτυλο και είπε ΝΟ, ααα κρίμα!!! Πάλι χάσαμε, συνήθεια μωρέ….Σιγά τώρα! Εγώ με την Έβερτον κατέληξα να γίνω αλκοολικός όμως, αλλά στα διάλα τώρα!

Και μετά το ματς με την Tottenham, καλώς τα παιδά, καλώς τους Yids. Παίξανε στενόκωλα, οπότε “κερδίσανε” (0-0 ήρθε, αλλά γι’ αυτούς ήταν σαν νίκη) το ματς χωρίς καν να κάνουν κάτι. Ναι δικαιούμασταν το πέναλτι 100% αλλά ο Kavanagh είχε άλλη άποψη για αυτό! O μόνος σε όλο το γήπεδο!!! Και ένα δοκαράκι για τα παιδιά με τις άσπρες φορμίτσες. Αυτάαααα

Τέλος το ματς με τη City, κάποτεεεεεεεεεεεε στις εποχές του Moyes τους είχαμε πελάτες, όχι κάτι 0-2, 1-3 με κάτι Cahill και Barry αλλά όχιιιιιι!!! Τώρα κάθε φορά θα τρώμε >3 γκολ στο Etihad, έτσι για τιμωριά, όλα αυτά τα χρόνια! Μας εκδικούνται οι κελεμπίες…Αρπα την και από κει!

Ειλικρινά το έγραψα όσο πιο χιουμοριστικά μπορούσα, για να μην παρεξηγηθώ. Σαφώς και θα τα ξαναπούμε ίσως πριν τις γιορτές, απλά ελπίζω εκείνη τη φορά να έχουμε ρολάρει και να μην κλαίμε με μαύρο δάκρυ τη μοίρα μας και μπούμε στο καινούριο στάδιο όντας στην Championship, δεν θα το αντέξει η καρδούλα μου και αυτό!

αφησε ενα σχολιο