1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τρίτη και… φαρμακερή!

Τρίτη και… φαρμακερή!

Το αρνητικό αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση της ανδρικής ομάδας της Everton στον εκτός έδρας αγώνα με τη Manchester City απογοήτευσε και εκνεύρισε τους φίλους των «μπλε», αλλά ευτυχώς για τον αγαπημένο μας σύλλογο, το σύνολο του David Unsworth (U23) και οι γυναίκες σημείωσαν δύο σημαντικές νίκες.

Οι U23 κέρδισαν χτες το βράδυ τη δυνατή φέτος Brighton με 2-1.

Η Everton πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Lewis Dobbin στο 21′, ο οποίος παραβίασε την αντίπαλη εστία με σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οκτώ λεπτά αργότερα τα «ζαχαρωτά» έκαναν το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά του Reece Welch μετά από καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Rhys Hughes.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 79′ με φανταστικό σουτ του Ferguson, αλλά οι «μπλε» κράτησαν με νύχια και με δόντια τη πολύτιμη νίκη.

Οι γυναίκες της Everton πανηγύρισαν τη Κυριακή το διπλό κόντρα στη Leicester City.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε η Magill, η οποία μπήκε στο παιχνίδι στο 73′ και στο 81′ «πλήγωσε» τις γηπεδούχες, με τη παίκτρια της ομάδας μας να κινείται στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έξυπνη κάθετη πάσα της Bennison και να διαμορφώνει το 0-1 με όμορφο πλασέ.

αφησε ενα σχολιο