1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

  Σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times ένας παίκτης που δείχνει να είναι υπό συζήτηση, είναι ο 21ετών κεντρικός μέσος της Τσέλσι, Billy Gilmour.

  Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σκωτίας, πήρε τις πρώτες του συμμετοχές στην ομάδα της Τσέλσι με προπονητή τον Frank Lampard, με καλές εμφανίσεις που έδειξαν ότι μπορεί να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο. Όμως ο διάδοχος του στον πάγκο της Τσέλσι, Thomas Tuchel δεν έδειξε την ίδια πίστη στον νεαρό μέσο. Την προηγούμενη σεζόν πήγε ως δανεικός στην Νόριτς όπου παρά τον υποβιβασμό της Νόριτς είχε μια σχετικά καλή σεζόν. Mε το sofascore να τον έχει κατατάξει στους καλύτερους παίκτες της ομάδας την περασμένη σεζόν.

 Σύμφωνα με την Telegraph, ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σκωτίας ζήτησε να πάρει διευκρινίσεις από τον προπονητή του αφού έπεσε στην ομάδα κάτω των 23 ετών από την ομάδα προετοιμασίας της Τσέλσι. Ο Frank Lampard γράφεται ότι είναι θαυμαστής του 21χρονου και σκέφτεται να τον φέρει ως δανεικό στην Έβερτον. Ενώ η Evening Standard αναφέρει ότι μπορεί να γίνει ακόμα και προσφορά για την απόκτηση του καθώς ο Gilmour μπορεί να φύγει από την Τσέλσι σε μόνιμη βάση.

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με αξιόλογες ενέργειες του.

αφησε ενα σχολιο