1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0 (Η

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-0 (Η ΔΙAΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο HAALAND)

 Η Έβερτον προσπάθησε πολύ περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού αλλά η ποιότητα του Haaland ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι.

 Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής αμυντικά εμφάνισης είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η πρωταθλητές δεν είχαν καμία τελική εντός στόχου και καμία αξιόλογη ευκαιρία πέρα από κάποιες παράλληλες σέντρες του Doku προς το κέντρο της άμυνας που έκοβαν οι αρκετά καλοί Tarkowski και Branthwaite. Αντίθετα η ομάδα μας είχε μια καλή στιγμή με το Godfrey που βρέθηκε μπροστά και μετά από κάθετη πάσα του McNeil προσπάθησε αλλά δεν νίκησε τον Ederson.

 Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα μέχρι το 71 όταν μετά από ένα αμφισβητούμενο κόρνερ που μάλλον κακώς δόθηκε στην Σίτι οι παίκτες μας δεν κατάφεραν να διώξουν η μπάλα έφτασε στο Haaland που σκόραρε από κοντά στο 71 χαρακτηριστικό ότι ήταν μόλις η πρώτη τελική της Σίτι εντός εστίας.Λίγα λεπτά ξάνα ο Haaland μετά από κάθετη του DeBruyne πέτυχε το τελικό 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο