1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

 Χρόνια μετά την θητεία του στην Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες συνεχίζει να έχει πολλούς θαυμαστές στο Goodison park μια και κατάφερε να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα χωρίς τα μεταγραφικά μπάτζετ που δαπανήθηκαν τα επόμενα χρόνια. Όμως υπήρχε μια στιγμή που παραλίγο να επιστρέψει στην ομάδα σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, ήταν μόλις μια μέρα μακριά από την επιστροφή του.

 Ο Μόγιες είπε για το παρασκήνιο που τον έφερε μια ανάσα από την Έβερτον τον Δεκέμβριο του 2019 : «Όταν μου πρότειναν τη δουλειά στη Γουέστ Χαμ, ήμουν στην Γερμανία με τον Φαρχάντ Μοσίρι για να πάρω τη δουλειά στην Έβερτον. Το τηλέφωνο χτύπησε και ήταν ο Ντέιβιντ Σάλιβαν (πρόεδρος της Γουέστ Χαμ) στη μέση της συνάντησης με την Έβερτον.” Αναγκάστηκα να πω, «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα».

 Ο Μόγιες περιέγραψε πως όλα άλλαξαν εκείνη την νύχτα «Αλλά ο Κάρλο Αντσελότι απολύθηκε από τη Νάπολι εκείνο το βράδυ και άλλαξαν την οπτική τους, παρόλο που επρόκειτο να υπογράψω εκείνη την μέρα και το είχα πει στον Ντέιβιντ (τον πρόεδρο της Γουέστ Χαμ). «Αλλά την επόμενη μέρα η Έβερτον δεν είχε άλλες επαφές μαζί μου, οπότε τηλεφώνησα στον Ντέιβιντ και του είπα: «Αν υπάρχει ακόμα η δουλεία εκεί».

 

αφησε ενα σχολιο