1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

 Το νέο γήπεδο της Έβερτον στο Bramley Moore Dock παίρνει όλο και περισσότερο μορφή μια και εδώ και λίγες μέρες άρχισαν να τοποθετούνται τα καθίσματα.

 Μάλιστα όπως γράφεται οι φίλοι της Έβερτον θα μπορούσαν να νοιώσουν μια ιδιαίτερη χαρά μέχρι τα Χριστούγεννα. Μια και οι άνθρωποι της κατασκευάστριας εταιρίας και όσοι εργάζονται στο γήπεδο ελπίζουν ότι θα έχουν τοποθετήσει όλα τα καθίσματα στην πάνω κερκίδα του νέου γηπέδου.Τους επόμενους πέντε μήνες θα ανοίξουν δεκάδες χιλιάδες τρύπες καθώς συνεχίζεται η σημαντική διαδικασία στερέωσης των καθισμάτων. Οι εργασίες θα είναι κλιμακωτές, αλλά περίπου 500 καθίσματα θα τοποθετούνται κάθε μέρα. Δύο κοντέινερ, το καθένα χωρητικότητας 1.800 θέσεων, θα παραδίδονται στον χώρο κάθε εβδομάδα.

 Ήδη όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα σημαντικό μέρος των καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί στο πάνω διάζωμα του νέου γηπέδου.Ο Paul Harvey, διευθυντής κατασκευής για την Laing O’Rourke,την εταιρία που κατασκευάζει το νέο γήπεδο, δήλωσε πως: “Οι τελευταίες θέσεις θα εγκατασταθούν γύρω στο Πάσχα του επόμενου έτους.

 

αφησε ενα σχολιο