1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Για τον πάγκο ποιας ομάδας είναι υποψήφιος ο Duncan Ferguson; Ποια νέα ονόματα γράφονται ως πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι;  To merseyside derby των πιτσιρικάδων και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις στα γρήγορα νέα αυτής της εβδομάδας.

Ο βοηθός προπονητής της Έβερτον, Duncan Ferguson, συνδέεται με την πιθανή θέση του προπονητή της Στόκπορτ Κάουντι. Η Στόκπορτ αγωνίζεται στην National league την 5η κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Στόκπορτ ομάδα της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της National league χάνοντας στα πλει-οφ την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας .Βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την απόλυση του Simon Rusk. ο Rusk έχασε την δουλεία του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά την ήττα 2-1 εντός έδρας από την Μπαρνέτ την Τρίτη. Η ομάδα έχει χάσει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

 

 

Φήμες συνδέουν την ομάδα μας με τον πανύψηλο κεντρικό αμυντικό της Στόουκ 1,98 Harry Souttar. Ο γεννημένος στο Αμπερντίν αλλά διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας Souttar (φώτο) εντυπωσιάζει φέτος με τις εμφανίσεις του στην Στόουκ. Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας του με υψηλο μέσο όρο σε όλα τα site βαθμολογίων. Έχει φέτος 15 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ένα ακόμα όνομα που διαβάσαμε είναι αυτό του Ουαλλού μεσοεπιθετικού της Νότινγκαμ Φόρεστ Brennan Johnson. Ο 20χρονος εντυπωσιάζει και αυτός στην Τσαμπιοσιπ με 3 γκολ και 3 ασίστ φέτος όμως γράφεται πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον νεαρό που παίζει σχεδόν παντού στην επίθεση.

Δείτε στατιστικά και χαρακτηριστικά των δύο παικτών παρακάτω:

 Ντέρμπι του Merseyside για την K18  Οι νεαροί Μπλε θα κάνουν το σύντομο ταξίδι στην Ακαδημία της Λίβερπουλ αύριο το πρωί για την 8η αγωνιστική τους στην Premier League Κ18 κόντρα στους γείτονες. Οι δύο ομάδες έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά.Η Έβερτον Κ18 είναι στην 2η θέση με 11 βαθμούς και οι γείτονες στην  4η με 10 βαθμούς ισόβαθμη με της δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Η έναρξη είναι στις 11:00 π.μ.

 Η Έβερτον ανακοίνωσε την Παρασκευή τον διορισμό του Jean-Luc Vasseur ως προπονητή της γυναικείας ομάδας. Η γυναικεία ομάδα της Έβερτον ξεκίνησε με πολλά όνειρα την φετινή σεζόν. Όμως η κακή αρχή έφερε την παραίτηση του προπονητή Willie Kirk. Την θέση του αναλαμβάνει ο Γάλλος προπονητής. Ένας από τους πιο διακεκριμένους προπονητές στο παιχνίδι, έχοντας κερδίσει το Champions League 2019/20 με τη Λιόν. Ο Vasseur υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών που διαρκεί έως τον Ιούνιο του 2024, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου. O προπονητής της χρονιάς στο ποδόσφαιρο γυναικών της UEFA 2019/20 φτάνει στο Merseyside για να εκπληρώσει την υπόσχεσή  για ευρωπαϊκή δόξα.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο