1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Τα νέα τρέχουν για την Έβερτον τις τελευταίες ώρες, μαζέψαμε όλα τα τελευταία νέα της ομάδας στο άρθρο που ακολουθεί.

 Η Έβερτον υπέγραψε συμφωνία για έναν νέο χορηγό στα μανίκια της φανέλας για την επόμενη σεζόν.Η συμφωνία, με την υπηρεσία διαδικτυακής ροής KICK, θα δει το λογότυπο της εταιρείας να φοριέται στις φανέλες της αντρικής ομάδας, των γυναικών της Έβερτον και των κάτω των 21 ετών σε όλη την σεζόν.Σύμφωνα με την Liverpool echo είναι κατανοητό ότι αυτή τη στιγμή πρόκειται για μονοετή συμφωνία αξίας επτά ψηφίων και μεγαλύτερη από τη συμφωνία με τον προηγούμενο χορηγό BOXT.

 Φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με την Ιταλική Μόντσα έδωσε χθες η Έβερτον στο Goodison park. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Dominic Calvert-Lewin και Vitalii Mykolenko που όπως όλα δείχνουν ανάρρωσαν από τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν. Το παιχνίδι έληξε 2-2. Για την Έβερτον σκόραραν ο Lewis Dobbin που γράφεται πως έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ο Neal Maupay στο δεύτερο ημίχρονο.

 Η υπόθεση του νεαρού Πορτογάλου επιθετικού προχώρησε αρκετά γρήγορα η Έβερτον πιστεύεται πλέον ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Youssef Chermiti σε σχέση με τ συμβόλαιο που θα υπογράψει. Ο 19χρονος αναμένεται σύντομα να φτάσει στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον Alan Myers τα ιατρικά τεστ θα γίνουν τις επόμενες δύο μέρες αν όλα πάνε καλά ο παίκτης θα ανακοινωθεί.

 H Φούλαμ έχει έρθει σε «προφορική συμφωνία» με την Έβερτον για την υπογραφή του Demarai Grey. Το Sky Sports όπως λένε αυτό συμβαίνει ότι ο εξτρέμ των μπλε δεν θα επιτραπεί να αποχωρήσει έως ότου η ομάδα μας αποκτήσει άλλον εξτρεμ. Όπως γράφεται για τον Grey υπάρχει ενδιαφέρον από την Κρίσταλ Πάλας, την Μπεσίκτας και αρκετούς συλλόγους στη Σαουδική Pro League, αλλά η Φούλαμ φαίνεται ότι κέρδισε τον αγώνα για την υπογραφή του. Οι προσωπικοί όροι δεν θα είναι πρόβλημα, όπως λέγεται.

 Ο James Tarkowski έχει ξεκινήσει σε κάθε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας μέχρι στιγμής και ήταν αρχηγός της Έβερτον σε κάθε περίπτωση. Δύο από αυτά τα παιχνίδια ήταν με τον Jordan Pickford στο γήπεδο, τον δεύτερο αρχηγό της περασμένης σεζόν, στην ίδια αρχική ενδεκάδα. Ο αγώνας με την Σταντ Νιον ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε τους μπλε έξω και φαίνεται έτοιμος να το κάνει μέχρι να επιστρέψει ο Coleman από τον τραυματισμό του. Ο Dyche επιβεβαίωσε ότι ο Coleman εξακολουθεί να είναι αρχηγός της ομάδας.

αφησε ενα σχολιο