1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡ

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡ

Η Έβερτον είναι πολύ κοντά σε μεταγραφή επιθετικού, μια και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας για την απόκτηση ενός 19χρονου Πορτογάλου.

 Σύμφωνα με τον γνωστό ειδικό μεταγραφών Fabrizio Romano, υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Έβερτον και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία η Έβερτον έχει καλές σχέσεις για την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου φορ, Youssef Chermiti. Ο ρεπόρτερ της ομάδας για λογαριασμό του Sky sports, Alan Myers επιβεβαιώνει την είδηση, αλλά προσθέτει ότι χρειάζεται ακόμα δουλεία για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

 Ο 19χρονος μπήκε στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ νωρίτερα αυτό την χρονιά, κάνοντας το ντεμπούτο του εναντίον της Μπενφίκα. Μέσα στην σεζόν πρόλαβε και σημείωσε τρία γκολ στο πρωτάθλημα αν και έκανε ελάχιστες εμφανίσεις ως βασικός. Η φόρμα του ήταν αρκετή για να πείσει την ομάδα της Λισαβόνας να τον υπογράψουν ένα νέο τετραετές συμβόλαιο, που αναφέρεται ότι περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης 80 εκατομμυρίων ευρώ.

 Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία γράφουν ότι η προσφορά της Έβερτον για την Chermiti είναι 15 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνεται δυνητικά σε 20 εκατομμύρια ευρώ με επιτεχθούν κάποια μπόνους στόχων. Λέγεται ότι η Σπόρτινγκ θέλει το 20% μιας μελλοντικής πώλησης, αλλά η Έβερτον προσφέρει το 10%.

 Ακολουθεί η καρτέλα με τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από εμφανίσεις του.

 

 

1 Response

  1. Κωστας

    Πραγματικά εγκληματική θητεία thelwell.αφου πούλησε richarlison κ τον αντικατέστησε με maupay McNeil αφού δεν μπόρεσε να φέρει καμία ενίσχυση τον Ιανουάριο έρχεται τώρα με αγορά ενός 19 χρόνου που δεν έχει παιξει ούτε 20 παιχνίδια επαγγελματικα να δώσει 20 εκατομμύρια ενώ το ρόστερ είναι προβληματικό κ θέλει ουσιαστική ενίσχυση για τώρα όχι για το μέλλον. η ομάδα φέτος δεν θα επιβιωσει με τις υπάρχουσες συνθήκες. έγκλημα αυτή η αγορά ενώ έχουμε ανάγκη για γκολ Αμμεσα με έμπειρους παίκτες

αφησε ενα σχολιο