1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

 Μετά από εβδομάδες αδιέξοδων συζητήσεων η Έβερτον δείχνει πως εξετάζει πλεον άλλους εξτρεμ μια και οι απαιτήσεις της Λίντς για την απόκτηση του Wilfried Gnonto δείχνουν υπερβολικές.

  Η ιταλική εφημερίδα Tuttosport αναφέρει ότι οι μπλε κοιτάζουν τώρα τον 19χρονο Άγγλο εξτρεμ της Γιουβέντους, Samuel Iling-Junior.Ο 19χρονος Iling-Junior, ο οποίος είναι γεννημένος στο Λονδίνο και έχει την ίδια ηλικία με τον Gnonto, είναι προφανώς διαθέσιμος για αρκετά λιγότερα εκατομμύρια λίρες. καθιστώντας τον πιθανώς πιο ρεαλιστικό οικονομικά στόχο.

 Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί και σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να προσελκύσει τον Iling-Junior. Ο νεαρός πέρυσι έκανε το ξεπέταγμα του στην Γιουβέντους και έκανε συνολικά 18 συμμετοχές σε Ιταλία και Ευρώπη πετυχαίνοντας ένα γκολ.Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας.

Δείτε τα στατιστικά του παίκτη και ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

Το άλλο όνομα συμφωνα με το talksport είναι αρκετά πιο έμπειρος, πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνος εξτρέμ,Tetê, που φέτος έπαιζε δανεικός από την Σαχταρ Ντόνεσκ στην Λέστερ. Ο Βραζιλιάνος ήταν στην Ουκρανική ομάδα από νεαρός συγκεκριμένα απο το 2019 είχε καλές και γεμάτες σεζόν στην Σαχταρ μέχρι την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.Μετά την εισβολή έπαιξε ως δανεικός στην Λυών το υπόλοιπο της σεζόν 2021/22 και το πρώτο μέρος της σεζόν 2022/23.

 Στα τέλη του Ιανουαρίου του 2023 πήγε ως δανεικός στην Λέστερ όπου είχε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Πριν λίγες μέρες ο Tetê ανακοίνωσε ότι δεν θα επέστρεφε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αναφέροντας τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία ως καθοριστικό παράγοντα έμεινε ελεύθερος από την Ουκρανική ομάδα.Η Σέλτικ αλλά και η ομάδα μας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Δείτε τα στατιστικά του παίκτη και ένα βίντεο με τις ικανότητες του.

 

αφησε ενα σχολιο