1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ

 Η εξαγορά της Έβερτον από την 777 Partners συνεχίζει να είναι ένα σήριαλ χωρίς ορατό τέλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της Πρέμιερ λιγκ Richard Masters ρωτήθηκε για την καθυστέρηση όσον αφορά την εξαγορά της ομάδας από την 777 Partners.

 Ο Masters άφησε να εννοηθεί ότι η Πρέμιερ λιγκ δεν έχει πάρει ικανοποιητικές απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις που έχει θέσει στην Αμερικάνικη εταιρία. Αναλυτικά όταν ρωτήθηκε πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία απάντησε: «Μόλις ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Δυστυχώς, ορισμένες διαδικασίες διαρκούν λίγες εβδομάδες, ορισμένες εάν δεν έχουμε ικανοποιητικές απαντήσεις στις ερωτήσεις που θέτουμε, θα διαρκέσουν περισσότερο. Η διαδικασία ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Θα διαρκέσει περισσότερο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εβδομάδες. Είναι μια δύσκολη ερώτηση να απαντηθεί».

 Την ίδια στιγμή που ο διευθύνων σύμβουλος της Πρέμιερ λιγκ δήλωνε τα παραπάνω, η έρευνα σχετικά με καθυστέρηση πληρωμών φόρων στο Ιταλικό κράτος της Τζένοα, που επίσης ανήκει στον όμιλο 777Partners έκλεισε πριν καν αρχίσει. Όπως γράφει η Gazzeto dello Sport η Τζένοα είχε πληρώσει τους φόρους εντός των οφειλόμενων προθεσμιών, αλλά τα έγγραφα σχετικά με αυτές τις πληρωμές, είχαν φτάσει «ελαφρώς καθυστερημένα». Αυτή η καθυστέρηση θεωρήθηκε ότι δεν οφείλεται σε «κακή θέληση ή έλλειψη κεφαλαίων» της 777 Partners, με την απόφαση να εκδόθηκε σχετικά γρήγορα για απόρριψη των κατηγοριών σε βάρος της εταιρίας με βάση το ότι “δεν προέκυψαν περιπτώσεις πειθαρχικής σημασίας“.

 

αφησε ενα σχολιο