1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-0 (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1-0 (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ & ΠΡΟΚΡΙΣΗ)

Η Έβερτον πήρε την πρόκριση με το αγχωτικό 1-0 χάρη σε ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Andre Gomes και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα, μια και για κάποιο ακατανόητο λόγο, κρίθηκε ότι ένα παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ομάδες της Πρέμιερ λιγκ δεν θα είχε αρκετό ενδιαφέρον για να μεταδοθεί ζωντανά. Η Έβερτον κατάφερε μετά απο ένα μήνα που είχε μείνει χωρίς νίκη να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας και να πάρει την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

 Σύμφωνα με ότι διαβάζουμε η Έβερτον ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με το γκολ του Gomes από απευθείας χτύπημα φάουλ στο 42′. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρίσταλ Πάλας πίεσε αλλά δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο εκτός απο μια ευκαιρία με τον Lerma. Μετά τις αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και παρόλο την κατοχή της Πάλας η ομάδα μα ςήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Όπως διαβάζουμε ξεχώρισαν οι Gomez και Virginia που είχε δύο μεγάλες αποκρούσεις στο τέλος και μια χαμένη αντεπίθεση με τέσσερις παίκτες της Έβερτον να πλήττουν δύο αμυντικούς πριν από το τελευταίο σφύριγμα. Πλεόν Η Έβερτον  θα υποδεχθεί στο επόμενο γύρο την Λούτον στις 27 Ιανουαρίου στις 17:00 στο Goodison park

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο