1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η πιο δύσκολη σεζον

Η πιο δύσκολη σεζον της ιστορίας μας

Αυτή η εβδομάδα μας βρίσκει πάλι στην επικαιρότητα για πιθανή τιμωρία όσον αφορά πάλι τον οικονομικό τομέα της ομάδας μας και εν μέσω ότι έχουμε τον αγώνα κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας.

Την ώρα που γράφω το άρθρο μπορεί να έχουν ήδη ανακοινωθεί οι κυρώσεις για την ομάδα μας. Το ζητούμενο όμως πιο είναι; Ο Ουσμάνοφ; Η 777partners που ακόμα δεν έχουν υπογράψει και όλο αναβάλλεται ο γάμος; Νιώθω ότι παίζουμε το έργο, τη Σκύλλα με τη Χάρυβδη.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα προσωπικά με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό που συμβαίνει, για κάποιον λόγω θέλουν την Έβερτον να υποβιβαστεί και προσέξτε, ας μην βγω ψεύτης, αλλά σε περίπτωση που υποβιβαστούμε να μας ρίξουν πολύ κάτω, μάλλον λόγω των πολιτικών πεπειθήσεων. Δυστυχώς ένα πρωτάθλημα με κύρος, έχει καταντήσει πλιάτσικο των ολιγαρκών. Δεν μας ενοχλούν οι Άραβες ή οι σείχιδες αλλά οι Ρώσοι, λόγω του πολέμου. Το ξέπλυμα χρήματος που κάνει η Σίτι δεν μας ενοχλεί, αλλά αν η Έβερτον χρωστάει λίγα χρήματα, πρέπει να τιμωρηθεί.

Γενικά το πλάνο της PL θα αρχίσει να καταρέει, πολύ απληστία με δυσανάλογα ποσά τα οποία δεν καλύπτονται απο τα τηλεοπτικά ή τα εισιτήρια ή τις πωλήσεις! Καμία μα καμία ομάδα της PL δεν είναι καθαρή, όλο και κάτι χρωστάνε, άλλες λίγο άλλες πολύ. Όπως ανέφερα παραπάνω, όταν ένα πρωτάθλημα δεν έχει στέρεες βάσεις κάποια στιγμή θα πέσει, έτσι νιώθω και εύχομαι να γίνει με τη φούσκα του αγγλικού ποδοσφαίρου που τόσο πολύ μας έχουν φυτέψει τα media τα τελευταία 20 χρόνια!

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχει παρακράτος και το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, το κεφάλι είναι η FA, ύστερα ο υπουργός αθλητισμού και τέλος ο πρωθυπουργός. Λυπάμαι που όλα αυτά έχουν αντίκτυπο την Έβερτον αλλά υπολογίστε πόσος κόσμος μπορεί να πει ένα “αι στο διάολο” με αυτο το πρωτάθλημα και να χάσουν πολύ κόσμο, όχι εντός UK αλλά εκτός UK. Οι περισσότεροι πηγαίνουν με όπου πάει το ρεύμα των γεγονότων! Κανείς δεν έγινε ξαφνικά Σίτι ή Τσέλσι ή τώρα Νιούκαστλ. 

Ξέρω ότι πολλοί φαν του αγγλικού ποδοσφαίρου θα μου επιτεθείτε, αλλά από την άλλη δεν είστε και Άγγλοι για να σας θίξω. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και έχουμε λόγο να πιστεύουμε αυτό που θέλουμε θεωρώ. Εγώ την γνώμη μου σας την ανέφερα και να ξέρετε αυτό δεν θα αλλάξει ακόμα και αν οι βαθμοί επιστραφούν!

αφησε ενα σχολιο