1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (ΡΕΒΑΝΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΠΡΙΝ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (ΡΕΒΑΝΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ-ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17 Ιανουαρίου 2024

FA CUP ROUND 3TH

21:45 Ώρα Ελλάδος

19:45 Ώρα Αγγλίας

Goodison Park

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (Θανάσης)

Με αυτά και με αυτά με τιμωρίες και με  διοίκηση που δεν υπάρχει να παρέμβει να σηκώσει ανάστημα και να μιλήσει έχουμε και τον Τρίτο γύρο κυπέλλου την ρεβάνς του 0-0 με του Τζαμαδες.

Ο κύριος Dyche  παλεύει να βάλει την ομάδα σε μια ηρεμία. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι. Παίξαμε ένα κακό παιχνίδι την περασμένη Κυριακή και πήραμε τον βαθμό που θα φανεί σίγουρα σημαντικός για την συνέχεια. Άσχημη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε φάση αλλά ο Κοουτς τα έβλεπε όλα οκ για αυτό και δεν ολοκλήρωσε για άλλη μια φορά τις αλλαγές της ομάδας.

Απουσίες για αυτό το παιχνίδι σημαντικές δεν έχουμε αφού και ο Young έχει πατήσει χορτάρι και προσπαθεί να μπει και αυτός στο φουλ πρόγραμμα. 11αδα νομίζω θα παίξει όπως παίξαμε και στο γήπεδο της Πάλας. Δηλαδή θεωρώ Pickford,Calvert-Lewin, McNeil θα βρίσκονται στον πάγκο.

Δεν νομίζω και ο Δεινόσαυρος των γηπέδων να κάνει αλλαγές στην αντίπαλη ομάδα. Έχει κάποιες μικρές απουσίες αλλά θα κατεβάσει την πιο καλή ενδεκάδα καθώς δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο σε σχέση με εμάς και θα έχει ξεκούραστο ρόστερ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει εντός στον 4ο γύρο του FA είτε την Λούτον είτε την Μπόλτον που έχουν και αυτοί ρεβάνς αύριο.

Ελπίζω ο Κοουτς να με ακούσει και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες. Θέλω να δω Beto 11αδα όπως και Patterson ,Gomes Danjuma, γιατί όχι και Godfrey, Dobbin.

Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει μόνο τον Beto και τον βοηθάει και η διακοπή καθώς παίζουμε μετά από δέκα μέρες στο Λονδίνο με την Φούλαμ.

Ντεφορμαρισμα τρελό έχει η Έβερτον. Μακάρι και καλώς ήρθε τώρα που είχαμε και δύσκολα παιχνίδια. Θέλω την πρόκριση και μπορώ να την πάρω και με κάποιες αλλαγές.

Ανυπομονούσα πάντα να δω το παιχνίδι της αγαπημένης Έβερτον αλλά λίγο το ντεφορμαρισμα λίγο αυτά με τις τιμωρίες λίγο και ότι είμαι ακόμη ρομαντικός με το ποδόσφαιρο, έχω κουραστεί ούτως η άλλως με τα ποσά που ακούγονται για μεταγραφές και Πετροδολλαρα με αφήνει παγερά αδιάφορο το παιχνίδι. Όσο υπάρχουν ποσά εξωφρενικά για μεταγραφές το ποδόσφαιρο γίνεται όλο και πιο πολύ δουλεμπόριο ανθρώπων.

Τώρα πως γίνεται να θέλω και να απαιτώ πρόκριση και να μου είναι αδιάφορο το παιχνίδι για να το δω δεν ξέρω.

Nil Satis Nisi Optimum

Evertonians are Born Not manufactured

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Σε συνολικά 9 παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας η Έβερτον έχει 4 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

  • Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι ήταν η νίκη με 3-0 τον Οκτώβριο του 2022.

  • Ισοπαλία 0-0 στο προηγούμενο παιχνίδι του Κυπελλου ήταν το τελευταίο των δύο ομάδων .

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ SEAN DYCHE

TO MATCH-PREVIEW TOY TOFFEE TV

 

αφησε ενα σχολιο