1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ

ΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ

Τρεις προτάσεις για δανεισμούς έφτασαν στα γραφεία της Έβερτον τις προηγούμενες μέρες με την ομάδα να έχει δεχτεί τις 2 προτάσεις αλλά να είναι έτοιμη να απορρίψει την μία.

 Η πρώτη πρόταση αφορά τον 20χρονο μέσο Lewis Warrington έγινε δεκτή και ο παίκτης θα περάσει την σεζόν 2023/24 στην Τσάμπιονσιπ(2η κατηγορία Αγγλίας) και στην νεοφώτιστη Πλίμουθ Αργκάιλ ως δανεικός. Ο Warrington πέρασε το 2022/23 ως δανεικός στη Φλίτγουντ Τάουν, κάνοντας 38 εμφανίσεις για την ομάδα της Λιγκ 1 (3η κατηγορία Αγγλίας), έχοντας προηγουμένως έναν ακόμα εξάμηνο δανεισμό στην Τρανμίρ Ρόβερς το πρώτο εξάμηνο του 2022. Ο Warrington είναι γεννημένος στο γειτονικό στο Λίβερπουλ, Μπίρκενχεντ, , εντάχθηκε στην Ακαδημία της Έβερτον σε ηλικία έξι ετών, έκανε το ντεμπούτο του στην ανδρική Ομάδα για τους μπλε σε αγώνα Λίγκ καπ στο Φλίτγουντ τον Αύγουστο του 2022 και συμμετείχε στις ομάδα που έκανε  προετοιμασία με τον Sean Dyche έπαιξε στα πρόσφατα φιλικά εναντίον των Στάβτ Νιον, Τρανμίρ και Μπόλτον. Ο Αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Kevin Thelwell, δήλωσε σχετικά με τον δανεισμό του: «Ο Lewis έχει ωφεληθεί πολύ από τους προηγούμενους δανεικούς του και πιστεύουμε ότι η μετακίνησή του στην Πλίμουθ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Τσάμπιονσιπ θα του προσφέρει περαιτέρω βασική εμπειρία για να υποστηρίξει την εξέλιξή του και να τον βοηθήσει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πρόοδο που έχει κάνει στην Έβερτον».

 Η δεύτερη πρόταση αφορά τον επίσης νεαρό Stanley Mills Ο 19χρονος είναι ο γιος του πρώην μπακ της Εθνικής Αγγλίας, Danny Mills που εξκανε μεγάλη καριέρα μεταξύ άλλων  στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίντς. Ο νεαρός πήρε το Οk από την Έβερτον για να μιλήσει με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ ομάδα της Λιγκ 1 για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός εκεί. Ο νεαρός ο οποίος εντάχθηκε στην Έβερτον σε ηλικία 14 ετών αφού πέρασε χρόνο στη Λιντς Γιουνάιτεντ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, πέρσι σκόραρε 14 φορές και έδωσε 14 ασίστ σε 21 εμφανίσεις για την ομάδα κάτω των 21 ετών της Έβερτον . Ο επιθετικός μέσος ήταν επίσης συχνό μέλος της πρώτης ομάδας του Sean Dyche κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν, αφού συμμετείχε δύο φορές στο Λίγκ καπ νωρίτερα τη σεζόν.

Τέλος για τον τρίτο δανεισμό δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά, μια και όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει δεκτός. Η Ρόμα του Ζοζε Μουρίνιο ενδιαφέρεται να αποκτήσει με δανεισμό για την φετινή σεζόν τον Calvert-Lewin με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς. Πηγή όμως μέσα από την ομάδα είπε ότι ο φoρ παρέμεινε «σε μεγάλο βαθμό μέρος των σχεδίων του συλλόγου» και οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην υπογραφή παικτών ικανών να ελαφρύνουν το βάρος των γκολ από τον Calvert-Lewin αντί να πουλήσουν τον βασικό επιθετικό τους.

 

αφησε ενα σχολιο