1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

 Σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι της η Έβερτον δυσκολεύτηκε στην επίθεση και έμεινε στο 0-0 με την Μπόλτον.

 Οι μπλε στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι ξεκίνησαν με αρκετούς παίκτες από τους λεγόμενους ως βασικούς η έστω από τα μέλη της πρώτης ομάδας της Έβερτον δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έμειναν στο 0-0.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Sean Dyche έκανε οκτώ αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα καθώς μόνο οι Virginia,Keane και Dobbin παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι πέρασε ο Ben Godfrey για να στελεχωθεί με 7 νεαρούς παίκτες των ακαδημιών. Καθώς ο 52χρονος προπονητής μετά το φιλικό που παρακολούθησε με την Τρανμιρ συνεχίζει να εστιάζει στους παίκτες των ακαδημιών.

 Η Έβερτον αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τους Virginia, Tarkowski, Patterson, Keane, McNeil, Onana, Iwobi, Young, Maupay, Gomes, Dobbin. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πέρασαν οι Godfrey, Mills, Hunt, Warrington, Onyango, Kouyate, Higgins και Okoronkwo. Στο 70′ βγήκε και ο Keane με τον Astley να περνάει στην θέση του και στο 77΄ αποχώρησε και ο Dobbin δίνοντας την θέση στον Sherif με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Virginia να είναι ο μοναδικός που έμεινε σε ολόκληρο το παιχνίδι στο γήπεδο.

 Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί

αφησε ενα σχολιο