1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡ ΚΑΙ

ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

 Η Έβερτον συνεχίζει να βρίσκεται σε πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση της ομάδας Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο.

  Σύμφωνα με το Football.london o επιθετικός της Τσέλσι, Michy Batshuayi βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την μεταγραφή του στην Έβερτον. Ο 28χρονος φόρ διανύει πλέον τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του στο Στάμφορντ Μπριτζ και δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Τόμας Τούχελ. Ο Batshuayi υπέγραψε στην Τσέλσι το 2016 από τη Μαρσέιγ για περίπου 35 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, ο Βέλγος διεθνής έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο του στην Τσέλσι ως δανεικός σε άλλες ομάδες. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Μπεσίκτας όπου σε 42 εμφανίσεις είχε 14 γκολ. Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με κυριότερες στιγμές από τις εμφανίσεις του στην Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 

 

Η υπόθεση του Idrissa Gueye δείχνει να πηγαίνει καλά με τον γνωστό γκουρού των μεταγραφών δημοσιογράφο του skysports Fabrizio Romano να γράφει ότι όλες οι πλευρές θέλουν ο 32χρονος Σενεγαλέζος να επιστρέψει στην Έβερτον. Όμως μια σημαντική παράμετρος είναι ότι μιλάμε για δανεισμό του παίκτη. Η Παρί  θέλει σχεδόν όλους τους μισθούς του να πληρωθούν από την Έβερτον, υποδηλώνοντας ότι η μετακόμιση θα είναι δανεικός για όλη τη σεζόν. Ο δημοσιογράφος προσθέτει ότι όλα τα μέρη είναι πρόθυμα να κινηθούν, και αυτό περιλαμβάνει και τον παίκτη. Λόγω αυτού, δεν είναι πολύ δύσκολο για την Έβερτον να τον κάνει να υπογράψει. Χθες κυκλοφορούσαν φήμες στο διαδίκτυο ότι η συμφωνία έχει κλείσει, ωστόσο δεν υπάρχει δημοσίευμα που να επιβεβαιώνει τις φήμες την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

αφησε ενα σχολιο