1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ISHE

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ISHE SAMUELS-SMITH ?

 Οι παρατηρητικοί ίσως προσέξατε ένα ασυνήθιστο όνομα στον πάγκο της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Φουλαμ. Ποίος είναι όμως ο Ishe Samuels-Smith;

 Ο 16χρονος αριστερός μπακ θεωρείται το νέο next big thing των ακαδημιών της ομάδας.Γεννήθηκε στο Μάντσεστερ. Βρέθηκε στην Έβερτον πριν τα 9 του χρόνια. Οι Samuels-Smith είναι καλός στην άμυνα με την ικανότητα να κάνει επελάσεις προς τα εμπρός και να δημιουργεί ευκαιρίες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο κάτω των 15, κάτω των 16 και κάτω των 17.

 Φέτος έχει εμφανίσεις και με την Κ-18 της ομάδας (8 εμφανίσεις) αλλά και με την Κ-21 που σχεδόν έχει καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας (13 εμφανίσεις). Οι προπονητές του στην Κ-21 Πολ Τέιτ και Λέιτον Μπέινς τον πιστέουν πολύ.

 Ο Sean Dyche τον πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Φουλαμ εξαιτίας των απουσιών και μοιράστηκε τι είπε στον νεαρό για την πρώτη του παρουσία σε αγώνα Πρέμιερ λιγκ στην αποστολή της ομάδας Ο Dyche είπε του είπα: “Λαμπρή μέρα για σένα γιε μου γιατί θα μάθεις τι είναι πραγματικά”. 

 Ας ευχηθούμε ο νεαρός να μάθει τι είναι πραγματικά η Πρέμιερ λιγκ και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν.

αφησε ενα σχολιο