1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο MOISE KEAN

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο MOISE KEAN

  O Moise Kean είναι και τυπικά πλέον παίκτης της Γιουβέντους, μια και η Ιταλική ομάδα απέκτησε τον Ιταλό επιθετικό λίγο νωρίτερα από ότι προβλεπόταν.

 Ο Kean ήταν στη δεύτερη σεζόν ενός διετούς δανεισμού στον σύλλογο που τον πούλησε στην Έβερτον, για 24 εκατομμύρια λίρες τον Αύγουστο του 2019. Σύμφωνα με την Liverpool echo η Γιουβέντους σφράγισε επισήμως την επιστροφή του, την περασμένη Τρίτη.

 Ο νεαρός Ιταλός παίκτης ήρθε στην Έβερτον το 2019, σε ηλικία 19 ετών και δεν κατάφερε ποτέ του να προσαρμοστεί στην ομάδα. Μόνο την σεζόν 2019/20 που ήταν στην ομάδα, τιμωρήθηκε τον Νοέμβριο για πειθαρχικό παράπτωμα μια και αργούσε στις συγκεντρώσεις της ομάδας από τον Marco Silva. Τον Ιανουάριο βιντεοσκοπούσε φίλους της Έβερτον που τον επευφημούσαν την στιγμή που οδηγούσε, με κάποια ταχύτητα μάλιστα, με αποτέλεσμα να τραβήξει ξανά αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ακόμα τον Απρίλιο την στιγμή του λοκντάουν φιλοξένησε πάρτι στο σπίτι με αρκετό κόσμο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την ομάδα. Όπως όλα έδειχναν το κλίμα της Αγγλίας δεν σήκωνε τον νεαρό και ο Carlo Ancelotti, έδωσε το πράσινό φως για την σεζόν 2020/21 να παραχωρηθεί στην Παρι Σεν Ζερμεν ως δανεικός.Το καλοκαίρι του 2021 παραχωρήθηκε στην Γιουβέντους που είχε την υποχρέωση να τον αποκτήσει έναντι 28 εκατομυρίων λιρών εφόσον ο παίκτης εκπλήρωνε μια σειρά από στόχους όπως και έγινε ήδη από την περασμένη σεζόν.

αφησε ενα σχολιο