1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΒΕΛΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΒΕΛΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

 Η Έβερτον έκανε πρόταση 3 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τον 30χρονο Βέλγο διεθνή επιθετικό Michy Batshuayi απο την Φενερμπαχτσε.

 Σύμφωνα με δημοσίευση στο Χ( δείτε την στο τέλος του άρθρου) από τον Τούρκο δημοσιογράφο Λεβέντ Ουμίτ Ερόλ η Έβερτον επιμένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία και χτυπάει την πόρτα με την προσφορά ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών. Ο Batshuayi που ανήκε προηγουμένως στην Τσέλσι αλλά πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καρίερας στους Λονδρέζους ως δανεικός στις Μπορούσια Ντόρτμουντ,Βαλένθια,Κρίσταλ Παλας και Μπεσίκτας τα πάει καλά με την Τουρκική ομάδα φέτος μια και έχει πετύχει 8 γκολ σε 15 αγώνες τα περισσότερα στην Ευρώπη δεν είναι όμως ο βασικός επιθετικός της Φενερμπαχτσε και παραμένει στην σκια του Dzeko. Πλέον βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αν και υπάρχι οψίον και ίσως η Τουρκική ομάδα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση της Έβερτον.

 Μοιάζει με μια φήμη που δεν παλιώνει ποτέ αλλά με την χαμηλή αποδοτικότητα των Calvert-Lewin και Beto και τον πιθανό δανεισμό του Chermitti η Έβερτον θα μπορούσε να  φέρει έναν νέο επιθετικό τον Ιανουάριο. Δείτε παρακάτω την καρτέλα του Βέλγου στο Whoscored και ένα βίντεο με περσινά του γκολ απο την Τουρκία.

αφησε ενα σχολιο