1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της The Athletic Patrick Boyland, ο δεξιός μπακ είναι μεταγραφική προτεραιότητα. Ο Boyland που έχει το ρεπορτάζ της Έβερτον  έγραψε για 3 παίκτες που ενδιαφέρουν τους μπλε.

 Το πρώτο φαβορί συνεχίζει να  είναι ο 20χρονος Nathan Patterson της Ρέιντζερς. Η Έβερτον μπορεί να μην κατάφερε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Όμως δεν το βάζει κάτω και με ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμύρια πιστεύει πως θα τον κάνει δικό της. Ο νεαρός έχει κάνει 11 συμμετόχες φέτος με την Ρειντζερς 6 στο πρωτάθλημα 2 στο League cup Σκωτίας και 3 στο Europa league. Παρακάτω η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored. (Χωρίς League cup).

https://www.youtube.com/watch?v=Ryk7oaSKslk

 

Αν όμως δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Patterson υπάρχει άλλος ένας παίκτης από την Σκωτία. O Calvin Ramsay της Αμπερντίν είναι μόλις 18ετών. Καθιερώθηκε φέτος στο δεξί άκρο της άμυνας και είναι διεθνής με της μικρές ομάδες της Σκωτίας.

Η τρίτη περίπτωση ο μεγαλύτερος σε ηλικία όμως πιθανότατα ο πιο έτοιμος να σταθεί στην Πρέμιερ λιγκ σε σχέση με τους άλλους δύο είναι ο 25χρονος Γαλλος Fabien Centonze. Φέτος είναι σε εξαιρετική φόρμα με την Μέτς και έχει ήδη 20 συμμετοχές και 5 γκολ αυτή τη σεζόν. Παρακάτω η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored.

αφησε ενα σχολιο