1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ BETO-

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ BETO- ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ

 Την στιγμή που αναμένουμε την συμφωνία για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού Beto. Η Έβερτον βρίσκεται σε συνομιλίες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Η συμφωνία για τον Beto με την Ουντινέζε είναι δεδομένη ο παίκτης εθεάθη στο Λίβερπουλ συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο Titanic. Υπάρχουν αυτη την στιγμή αντικρουόμενα δημοσιεύματα για το αν πέρασε η θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και λογικά αν όλα είναι εντάξει αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και και σήμερα. Ο 25χρονος Πορτογάλος είναι ένας παίκτης που είναι στο στόχαστρο της ομάδας εδω και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα πρώτη φορά είχαμε διαβάσει για αυτόν από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η συμφωνία αρχικά μιλούσε για 30 εκατομύρια λίρες όμως και έδω έχουμε αντικρουόμενα δημοσιεύματα μια και διαβάσαμε για 21,4 εκατομμύρια λίρες + μπόνους.

 

 Η Έβερτον όμως φέρεται να μιλάει για ακόμα έναν παίκτη, πρόκειται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ,Nico Elventi, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι έχουν ξεκινήσει συνομιλίες για την απόκτηση του. Ο Sean Dyche μετά την παραχώρηση με δανεισμό του Mason Holgate στην Σαουθάμπτον εμφανίζεται να θέλει ακόμα έναν παίκτη για να έχει περισσότερες επιλογές το κέντρο της άμυνας. Ο διεθνής Ελβετός με 47 συμμετοχές ίσως είναι αυτός αν όλα πάνε κατ ευχήν τα δημοσίευματα το κοστολογούν γύρω στα 15 εκατομύρια λίρες.

 Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την καριέρα του παίκτη.

 

 

αφησε ενα σχολιο