1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ

 Μετά το post στο instagram του Demaray Gray που αναφερθήκαμε χθες ο Sean Dyche σήκωσε το γάντι και σε μια συνέντευξη που όπως όλα δείχνουν σκοπός της ήταν να τραβήξει το σχοινί απάντησε σε επιθετικό τόνο στον Demarai Gray.

 Ο Dyche απάντησε στο επίσημο site της ομάδας όταν ρωτήθηκε σχετικά με το post του παίκτη στο instagram “ Είναι ατυχές γιατί προσπαθώ να διατηρήσω αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα χωρίς να τα δημοσιοποιώ. Νομίζω ότι σε αυτήν την περίπτωση, είναι σωστό να απαντήσω. Ο Demarai κατέστησε σαφές ότι ένιωθε ότι θα έφευγε από την Έβερτον και μας είπε ότι η κίνηση έγινε, κάτι που ήταν ενδιαφέρον να το ακούμε από έναν παίκτη. Του υπενθυμίσαμε την αλήθεια, ότι δεν γίνονται μεταγραφές χωρίς να το αποφασίσει η ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Προσέχουμε αυτούς τους παίκτες, εξετάζουμε όλους τους διαφορετικούς τρόπους φροντίδας τους. Η πνευματική τους κατάσταση και η ευημερία είναι μεγάλη, η τακτική και η τεχνική, η σωματική κατάσταση. Εξετάζουμε όλα αυτά για όλους αυτούς τους παίκτες και τους προσέχουμε. Όταν πρόκειται για μια τέτοια στιγμή, τότε πείτε, Λοιπόν, περιμένετε ένα λεπτό. Ξεκαθάρισες ότι δεν ήθελες να προπονηθείς, δεν ήθελες να είσαι εδώ, και είπες επίσης ότι υπήρχε κίνηση και ήταν τελειωμένη συμφωνία. Είπαμε ότι δεν έχει τελειώσει η συμφωνία γιατί αυτός ο σύλλογος είναι ο πιο σημαντικός. Αυτός ο σύλλογος θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον σας ως παίκτες και όχι το αντίστροφο. Νομίζω ότι το σωστό είναι να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας ότι αυτή είναι η αλήθεια.”

 Όπως όλα δείχνουν  η σχέση του Sean Dyche με τον Demarai Gray είναι πλέον στα άκρα με τον Άγγλο τεχνικό να θέλει να δώσει ένα ηχηρό παράδειγμα, ότι δεν θα ανεχτεί κρούσματα απειθαρχίας. Ο Gray ακολούθησε την τακτική του Antony Gordon που απείχε από τις προπονήσεις τον χειμώνα για να πετύχει, όπως και έγινε τελικά, την  μεταγραφή του στην Νιουκάστλ. Όμως τότε ήταν η περίοδος που απολύθηκε ο Frank Lampard και λίγο πριν αναλάβει ο Sean Dyche. Ο 52χρονος προπονητής με την σκληρή του στάση θέλει να δείξει ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές.

 

αφησε ενα σχολιο