1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στην Everton ως το

Στην Everton ως το 2024 ο Warrington.

Νέο συμβόλαιο με την Everton υπέγραψε ο μέσος Lewis Warrington, και θα παραμείνει μέλος της ομάδας μας ως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Warrington θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της U23, ενώ πέρασε το δεύτερο μισό της χρονιάς που μόλις τελείωσε στην Tranmere Rovers όπου διέπρεψε, όντας από τα βασικά στελέχη της ομάδας, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι μόλις 19 ετών.

Ο Warrington βρίσκεται στις ακαδημίες της ομάδας από τα έξι του χρόνια, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε πηγαίνοντας δανεικός και πλέον στοχεύει σε μια θέση στην πρώτη ομάδα της Everton.

“Είναι υπέροχο το να ανανεώνω με την ομάδα. Πάντα υποστήριζα την ομάδα και το να παίξω για αυτήν είναι ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμένα με την Tranmere, με βοήθησε να εξελιχθώ και απόλαυσα κάθε στιγμή βρισκόμενος εκεί.

Ο επόμενος μου στόχος είναι να προπονηθώ με την πρώτη ομάδα και να κινήσω το ενδιαφέρον του Frank Lampard, ενός παίκτη που θαύμαζα όταν έπαιζε, και ελπίζω να μπορέσει να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης”.

Ο Warrington υπέγραψε το νέο συμβόλαιο λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί το προηγούμενο συμβόλαιο του και έτσι απετράπη άλλη μια φυγή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Everton, ενός φαινομένου τα τελευταία χρόνια δυστυχώς. Θεωρείται εξαιρετικά ταλαντούχος και πως θα έχει μια θέση στην προετοιμασία της Everton το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους του, καλή σταδιοδρομία και φυσικά υγεία.

αφησε ενα σχολιο