1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ DCL

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ DCL ΚΑΙ GODFREY

 Ο Frank Lampard μίλησε για την κατάσταση του Dominic Calvert-Lewin και του Ben Godfrey που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπρέντφορντ.

 Ο Άγγλος τεχνικός είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά για το αν ο Calvert-Lewin θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με την Νιουκάστλ Είμαι αισιόδοξος”.Στην πραγματικότητα, είχα στραμένη την προσοχή μου σε αυτό με το παιχνίδι, αλλά χθες [Παρασκευή] προπονούνταν μόνος του. Ελπίζω λοιπόν ότι θα είναι με την ομάδα αύριο. Αν είναι έτοιμος σε τρεις ημέρες, θα πρέπει να δούμε πού βρίσκεται και αν είναι έτοιμος για τον αγώνα, θα μάθω περισσότερα για αυτό στον σχεδιασμό του αγώνα τις επόμενες δύο ημέρες.”

 Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην ρωτηθεί για τον Ben Godfrey που τραυματίστηκε και αποχώρησε πολύ νωρίς στο χθεσινό παιχνίδι ο Lampard είπε “Πρόκειται για έναν τραυματισμό του μηριαίου που πρέπει να αξιολογηθεί. Θα πρέπει να το αφήσουμε να ηρεμήσει για δύο ημέρες και μετά να κάνουμε εξετάσεις, δεν είναι καλό. Θα λείψει για κάποιο χρονικό διάστημα ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αλλά πρόκειται για τον οπίσθιο μηριαίο”.

αφησε ενα σχολιο